SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Grootste aanbod van speelgoed vindt u op Spotlight! Bestel gratis entreekaarten.

Advertorial
5 september 2019

Als retailer wilt u zich graag onderscheiden met de merken en producten die u verkoopt en de leveranciers met wie u zaken doet. Wij zetten ze in de Spotlight! Meer dan 750 merken uit de gecombineerde branches treft u tijdens hét vakevent van dit najaar. Spotlight is op 15 en 16 september in de Beursfabriek in Nieuwegein. Komt u ook? Uw gratis entreeticket bestelt u hier.

Meer dan 300 merken!
De bovenverdieping van Spotlight wordt compleet gevuld met aanbieders van speelgoed, kinderproducten en gifts! Alles op het gebied van spelen, leren, actief zijn, knuffelen en meer vindt u hier. Maak kennis met Spotlight 1.jpgnieuwe exposanten, merken en collecties en oude bekenden. Er is genoeg te zien en doen tijdens Spotlight! Een overzicht van de exposanten en merken die u kunt verwachten, vindt u op de website www.spotlight-event.nl.

Passie voor de branche
Tijdens Spotlight op 15 en 16 september draait alles om passie voor de branche, de ondernemer en de winkel. En dat laten we graag zien! Of het nu gaat om inkoop van producten of het aanbieden van diensten, de laatste trends en collecties of het uitbreiden van uw netwerk. Alles wat met uw branche te maken heeft, vindt u op Spotlight.

Socials in the Spotlight
Wilt u meer doen met Instagram? Op de begane grond, waar u ook aanbieders treft in de segmenten stationery, gedekte tafel, woonaccessoires, koffie/thee en cadeauartikelen, kunt u aansluiten bij de presentatie ‘Socials in the Spotlight: Tips of today’. Hier worden enkele handvatten aangereikt om uw social media een extra boost te geven!

Spotlight 2 nb.jpgU bent van harte welkom! Een aantal van de speelgoed-exposanten lichten we alvast uit:

‘Immenz’ aanbod!
Lekker bezig zijn met Stick-lets™, de flexibele, duurzame, herbruikbare en weerbestendige silicone verbindingsstukken, om tenten of andere bouwwerken te bouwen. Of blaas meterslange bellen met Bubblelab! Dit en een uitgebreid aanbod van andere merken, waaronder KORXX, Little Sun, Loome, Spinifex, Het Kleine Avontuur, Crayon Rocks® en Natural Earth Paint®, vindt u op de stand van Immenz VOF.

Moses, Blueprint, Aurora, Chic.mic en meer!
Bij Kingspoint Toys & Gifts komt u ogen tekort. Het bedrijf is groots in kleine cadeauartikelen en speelgoed en laat ook dit najaar ruim 240 nieuwe artikelen zien op Spotlight. Zoals bijvoorbeeld stoer jongensspeelgoed, de trendy Shaun het Schaap knuffels en rugzak en het populaire Yoohoo (bekend van Netflix). Nieuw zijn de leuke bamboe kinderbekers van Bamboocups, de dubbelwandige Chrystal SlideCups en het allernieuwste model; de Bioloco. En zoekt u originele, betaalbare schoencadeautjes zoals bijvoorbeeld stuiterballen, geheimcodestiften, sleutelhangers, mini knuffels, buitenspeelgoed, pom pom-pennen, glitters en LOL surprises, kom dan naar de stand van Kingspoint Toys & Gifts en vind daar alles voor de Sinterklaas- en kerstinkopen!

BLAFRE, Sugarbooger® en Quutopia
Op de stand van Manchild treft u de prachtige collectie BLAFRE die o.a. bestaat uit RVS drinkbekers, nachtlampjes, rugtassen en vacuümflessen. Ook vindt u hier Sugarbooger® by Ore’ Originals®, de eigentijdse maaltijd-opfleurders, met de klassieke uitstraling. Na het eten in bad? Dat kan met Quutopia, een geheel nieuwe en innovatieve collectie badspeelgoed. Nieuwsgierig? Kom naar de stand tijdens Spotlight en maak kennis met Manchild.

Sensees, Chewigem, Mohdoh, Made by Us en Rombi
Sensory Tools is dé groothandel voor sensorische en educatieve materialen in Europa. Voor kinderen die overgevoelig zijn voor prikkels of moeite hebben met stilzitten, is er Senseez. Chewigem is het veilige kauwsieraad om aan de kauwbehoefte van zowel kinderen als volwassenen te kunnen voldoen. En zoekt u iets om met de handen te kunnen doen, dan biedt Mohdoh aromatheraputty uitkomst. Ontdek daarnaast ook Made by Us en Rombi op de stand van Sensory Tools tijdens Spotlight!

House of Disaster
House of Disaster is het gevestigde trendlabel uit het Verenigd Koninkrijk met een grote range aan accessoires. Van nostalgische tassen in allerlei maten tot de grappigste kleine portemonneetjes, van sjaals tot kussens en van thermosflessen tot porselein. Ieder half jaar komen er weer minstens 4 nieuwe series bij die met liefde voor detail ontworpen en geproduceerd worden. Een assortiment met een speciaal karakter, voor mensen die van speciale dingen houden. U vindt House of Disaster en andere eigenzinnige merken zoals Bizzi Growin, op de stand van PeachesPresents.

Deze en meer exposanten zoals OKU Business Partner, Bertoy, Mertex,  Edugro, Dam, Belong, Gebr. Simon, Harlekijn, Kleine Giraf, Happy Seven, Speelplus Agenturen, Happy Horse, Magna Tiles, Mechato, Selecta Spel en Hobby, Van der Meulen, Twisk en Primi Passianten treft u op Spotlight.

Entree en parkeren is tijdens Spotlight gratis, tickets bestelt u hier. De koffie/thee staat klaar.