SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Poppie in Nederland verdeeld door Harlekijn Import B.V.

Advertorial
23 september 2019

Poppie is een in de Verenigde staten gevestigd merk dat de nadruk legt op tijdloos speelgoed van natuurlijke materialen. Poppie maakt mooi, tijdloos en eerlijk speelgoed. De eerste collectie is gemaakt van Rotan dat het Indonesian Legal Wood-keurmerk draagt omdat het wordt gemaakt in een fabriek waar de arbeiders onder goede omstandigheden werken.

Poppie.jpgDe eigenaar van Poppie is Carlijn, die met haar gezin in New York woont. Toen Carlijn de eerste monsters liet maken van het poppenwiegje, was rotan al meer terug te zien in het interieur. Ondanks dat de ontwerpen en het materiaal juist tijdloos en niet trendgevoelig zijn, kon de lancering van deze lijn op geen betere tijd plaatsvinden. Nadat het meteen enthousiast werd opgepikt door Instagram-moeders en interieur-stylistes, ligt Poppie nu door heel de Verenigde staten in hippe conceptstores, houten speelgoedwinkels en baby & kids boetieks.

Na Australië en Scandinavische landen is Poppie binnenkort ook in Nederland te koop via Harlekijn Import B.V. www.harlekijnimportbv.nl