SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Ravensburger zet hoog in op Gravitrax

Advertorial
24 oktober 2019

Gravitrax is momenteel Ravensburger’s meest succesvolle product. Vorig jaar werd hier al hoog op ingezet, maar desondanks was het interactieve knikker-kogelbaansysteem, dat ook genomineerd was bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018, al vlot uitverkocht. Het spreekt dus vanzelf dat Gravitrax dit najaar weer een speerpunt is in Ravensburger’s line-up en marketingactiviteiten.

Gravitrax.jpgDe Gravitrax-familie wordt dit najaar in elk geval weer verder uitgebreid met de Expansion Flip, Tiptube en Volcano. Dit zorgt weer voor snelle (inter)actie en nog meer plezier! Natuurlijk wordt de verkoop van Gravitrax met diverse marketing- en promotiecampagnes ondersteund.

Puzzels en spellen
Op het gebied van puzzels en spellen heeft Ravensburger natuurlijk een naam hoog te houden. In de verschillende categorieën, zoals spellen voor kinderen, spellen voor de hele familie en puzzels is weer veel nieuws te melden. Een aantal highlights zetten wij voor u op een rijtje.

Heel uitdagend is een nieuwe versie van het populaire Doolhof, maar nu in 3D. Dan moet je ook in de hoogte denken. Terug van weggeweest zijn de spellen Wie heeft het gedaan en Logo. Interessant voor de vele liefhebbers van Minecraft is dat Ravensburger dit najaar met een bordspel komt. En natuurlijk heeft Ravensburger een uitgebreid Frozen2 aanbod, verdeeld over diverse groepen.

Eveneens zien we veel nieuwe puzzels (o.a. met licenties Star Wars en Super Mario) én een spannend, nieuw puzzelconcept: de Escape Puzzle. Het is een puzzel en tevens een spel voor 1-5 spelers. Je moet eerst de overigens heel fraaie puzzel leggen, maar daarna begint het speurwerk pas echt. Je moet codes kraken die in de puzzel verborgen zitten en als je alles hebt opgelost, krijgt het verhaal pas een ‘happy end’. Een ander succesnummer zijn de 3D-puzzels. Nieuw zijn de Londense dubbeldekker, een VW hippiebus, de spectaculaire Porsche 911 GT3 Cup en het Romeinse Colosseum mét verlichting.

Blazelets
Tot slot wijzen wij u nog op een nieuwkomer in het creatieve segment: Blazelets. De Style Studio, genomineerd bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019, is een complete set voor het maken van armbanden met ‘magisch’ poeder en water. Met de handige koffer kun je armbanden ontwerpen en daarin opbergen. Doe het poeder in de speciale vorm en dompel die in de met water gevulde koffer.

Ravensburger BV, Amersfoort
Telefoon 033-4606090
verkoop@ravensburger.nl

Marketing- promotiecampagnes najaar 2019