SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Jan van Haasteren nijntje puzzel vanaf 1 maart 2020 verkrijgbaar

Advertorial
25 november 2019

Jan van Haasteren puzzels zijn de populairste puzzels in Nederland met een marktaandeel van ruim 40% (bron: NPD). Met de kleurrijke, gedetailleerde en humoristische platen is al menig puzzelhart veroverd. Ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum van nijntje lanceert Jan van Haasteren een bijzondere uitgave van Het Ballonfestival.

Jan van Haasteren nb.jpgOp de bekende Jan van Haasteren wijze zijn er diverse nijntjes en nijntje kenmerken verstopt in de plaat. De kunst is om ze allemaal te vinden! De puzzel is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2020.

Puzzelkoning van Nederland
Jan van Haasteren is nu vooral bekend en bemind als de puzzelkoning van Nederland. Maar zijn carrière begon in de jaren vijftig als striptekenaar. Na jaren strips en reclameposters te hebben getekend, begint hij in 1980 met het tekenen van puzzelplaten voor Jumbo. Na ruim 35 jaar heeft Jan meer dan 100 puzzels getekend en tekent hij nog altijd met veel plezier!

Over Jumbo:
Koninklijke Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie en veel eigen merken zoals Stratego, PimPamPet en Jan van Haasteren. Daarnaast is Jumbo distributeur voor enkele grote merken zoals Rummikub en Rubik’s. Koninklijke Jumbo verkoopt zelfstandig haar producten in Nederland (hoofdkantoor te Zaandam), België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aan klanten. Daarnaast is er een exportafdeling die over de gehele wereld actief is.

Meer informatie: www.jumbo.eu