SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Vereniging Baby en Kleuter Vak kiest voor Spotlight

23 december 2019

De Vereniging Baby en Kleuter Vak (VBKV) heeft besloten de eigen vakbeurs voor baby- en kleuterspeciaalzaken, voorheen Pink & Blue, toe te voegen aan de vakbeurs Spotlight Event. Daardoor ontstaat het grootste vakevent in ons land voor de baby-, kleuter- en speelgoedbranche, met meer dan 300 merken.

Spotlight 1.jpgDe VBKV is de brancheorganisatie waarbij circa dertig producenten en importeurs van baby- en kinderartikelen zijn aangesloten. Denk aan kindermeubelen, matrasjes, dekens, bedtextiel, kinder- en wandelwagens, et cetera.

Samen met de reeds aanwezige speelgoedaanbieders ontstaat zo een compleet aanbod voor kinderen. “Spotlight gaat voor de kracht van het collectief en voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het Spotlight 2 nb.jpgmeest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken”, aldus beursorganisator Jurgen Pietersen. Naast Speelgoed & Kado richt Spotlight zich eveneens op de sectoren, Wonen & Lifestyle en Koken & Tafelen. De Spotlight Voorjaarsbeurs vindt plaats op 8 en 9 maart in de Beursfabriek Nieuwegein. https://www.spotlight-event.nl/