SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Nieuws van licentiemerk RuboToys

Advertorial
24 oktober 2019

RuboToys is het licentiemerk van Van der Meulen. Onder dit merk worden onder andere producten ontwikkeld voor nijntje en Woezel & Pip. Voor dit najaar is er veel nieuws te melden waaronder een nijntje regenmaker en houten speelgoed van Woezel & Pip!

Rubo Toys.jpgnijntje
Badderen is nog nooit zo leuk geweest, want nu is er een echte regenmaker en twee badfiguurtjes. De nijntje regenmaker is een echte noviteit, want kinderen kunnen het zelf laten regenen in bad! De badfiguurtjes zijn verkrijgbaar in twee varianten: nijntje en nina. Het badfiguurtje blijft natuurlijk drijven in bad, want ze hebben een echte zwemband om. Klik hier voor een leuke video van de nijntje regenmaker. Een leuk educatief artikel en een prachtig cadeau voor de decembermaand, is de nieuwe nijntje muziek Pad. Maak je eigen muziek met deze educatieve nijntje Pad, door op de pianotoetsen te drukken. Druk op de diverse afbeeldingen en je hoort een bijpassend geluidje of een nijntje-liedje.

Veel nieuws van Woezel & Pip: nu ook hout!
Recent is het artwork van Woezel & Pip totaal vernieuwd. Het assortiment voor baby en voor peuters is qua ‘look and feel’ meer onderscheidend geworden. De baby-items zijn uitgevoerd met veel wit en met ‘soft-tone’ kleurtjes. Voor peuters zien we de bekende fellere kleuren en illustraties met meer detail. Van der Meulen heeft recent zijn licentiecontract ook uitgebreid met houten speelgoed. Voor baby’s is er een houten reliëfpuzzel met vier stukjes, met lieve afbeeldingen van Woezel, Pip en Buurpoes. Ook zijn er leuke houten figuurtjes van Woezel & Pip op wielen en een set met twaalf houten blokken met fraaie prints. Leuk om mee te spelen, maar ook heel geschikt als decoratie in de kinderkamer!

Voor peuters zijn ook twee nieuwe houten producten ontwikkeld: een trein, bestaande uit een locomotief en twee wagonnetjes, en een uitgebreide 50-delige blokkenset.

Kijk voor meer informatie op www.vandermeulen.com