SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Plan Effect neemt organisatie Crea Weekend over van Easyfairs

Crea Weekend afb.jpg27 januari 2020

Het organisatiebureau Plan Effect neemt de publieksbeurs Crea Weekend over van beursorganisator Easyfairs. Deze driedaagse creatieve beurs in Evenementenhal Hardenberg, is al jaren een begrip in de regio.

Crea Weekend.jpgPlan Effect uit Ommen is gespecialiseerd in de organisatie van beurzen, evenementen, fairs, congressen en festivals. Volgens eigenaresse Aline Hofstee past Crea Weekend perfect in de portfolio. Beursorganisator Easyfairs is eveneens verheugd met de overname. “Wij organiseren jaarlijks zo’n tachtig events, waaronder Crea Weekend. Voor de toekomst hebben wij de keuze gemaakt om ons te focussen op andere events, maar wij wilden Crea Weekend niet verloren laten gaan. Crea Weekend is voor duizenden mensen een onmisbaar moment in het jaar. Daarom hebben wij gezocht naar een overnamekandidaat. Met Aline en haar team kunnen wij ons geen betere organisatie wensen. Met hen krijgt Crea Weekend de tijd, ruimte en liefde die het verdient”, zegt Manita Philipsen namens Easyfairs.

Voor 2020 staan er twee edities van Crea Weekend op de agenda: een voorjaarseditie op 17, 18 en 19 april en een najaarseditie op 2, 3 en 4 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie over Crea Weekend: www.crea-weekend.nl en voor meer informatie over Plan Effect: www.planeffect.com.

Op de foto: eigenaresse Aline Hofstee van Plan Effect (links) en Manita Philipsen van Easyfairs.