SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

DOT JOUW WERELD … en ga aan de slag met LEGO® DOTS!

lego dots 3.jpgAdvertorial
27 februari 2020

DOTS nodigt kinderen uit om de gekste ideeën te bedenken, kleur in hun wereld aan te brengen en altijd creatief te blijven. Van kleurige armbandensets tot decoratieve dingetjes voor je slaapkamer om zelf te maken: met DOTS kunnen kinderen altijd creatief en op hun eigen manier lekker bezig zijn! Het is knutselen, maar dan nét even anders.

lego dots 1.jpgDOTS is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2020 en varieert in prijs van circa € 3,99 tot € 24,99*. De nieuwe LEGO® DOTS productreeks bestaat uit ‘wearables’ - waaronder de ‘Regenboog armband’, ‘Funky dieren armband’, ‘Schitterende eenhoorn armband’, ‘Kosmisch wonder armband’ en ‘Tortelduifjes armband’ - drie fotokubussen, eenlego dots 2.jpg sieradenhouder voor onder andere ringen, kettingen en armbanden, een pennenhouder ‘Ananas’ en een ‘booster bag’. Dat is een aanvulzakje met gekleurde en gedecoreerde DOTS-elementen.

logo lego dots.pngIn de winkel voelt DOTS zich het best thuis in het creatieve schap, bij alle andere knutsel- en fashionproducten.

*Aanbevolen verkoopprijs – prijs kan per winkel variëren