SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Westmark’s impressie vanaf de Ambiente

westmark 2.jpgAdvertorial
25 februari 2020

De Ambiente in Frankfurt zit er weer op! De voorbereidingen waren intens en het was mooi om de vruchten daarvan te kunnen presenteren. Westmark bedankt iedereen die er was. Bekijk hier de korte impressie van de beurs.

westmark 1.jpgBezoekers stond weer veel nieuws te wachten op de stand van Westmark, waaronder de serie ‘Tapas + Friends’, met artikelen gemaakt van natuurlijk leisteen of bamboe en serveermanden van roestvrij staal. ‘Tapas + Friends’ leent zich bij uitstek om op een aantrekkelijke wijze tapas en ander ‘fingerfood’ te presenteren en te serveren!

Of neem de serie Master Line voor de (semi)-professionele keuken. Met diverse spatels, paletmessen, een pizzawielsnijder, roestvrijstalen scheppen voor frites, popcorn, ijs en veel meer.

Ook het onderwerp ‘To Go’ speelde een belangrijke rol. Westmark presenteerde in Frankfurt glazen drinkflessen met een beschermende ‘softcover’, thermobekers, vacuümflessen en stevige, glazen containers om voedsel voor onderweg mee te nemen.

Westmark logo.jpgTevens werden doekjes met bijenwas, chipsmakers, granaatappelontpitters en veel artikelen voor het maken van koffie en thee Westmark.jpggepresenteerd.

Tot slot is daar de Spinderella-slacentrifuge. Die wordt in eigen huis geproduceerd en is dus ruim voor het buitenseizoen beschikbaar!

Westmark – Mach’s einfach!