SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Smart vier keer genomineerd bij Speelgoed van het Jaar!

Advertorial
25-08-2020

Smart Toys and Games is dit jaar met vier producten genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar! Twee van de nominaties betreffen multiplayerspellen Froggit en Cube Duel, een nieuwe categorie die het bedrijf dit jaar introduceerde. Dat deze spellen direct werden genomineerd, is daarom een bekroning voor het hele team! Heeft u de vier nominaties van SmartGames en SmartMax al ontdekt?

SmartGames introduceerde dit jaar voor het eerst multiplayerspellen. Het blijven natuurlijk wel spellen die goed passen onder de vlag van SmartGames: ze zijn leuk, maar het blijven ook spellen die cognitieve vaardigheden helpen aanscherpen en ontwikkelen, zoals snel denken, strategisch plannen en logica toepassen. Een belangrijke kracht blijft dat ook deze multiplayerspellen eenvoudige en korte spelregels hebben. Dat is één van de doelstellingen: je moet het spel meteen kunnen begrijpen. Twee multiplayerspellen, Froggit en Cube Duel, werden direct genomineerd bij de verkiezing Speelgoed van het Jaar!

Froggit, genomineerd categorie 6-7 jaar

Bij Froggit moet je flexibel denken, een goede planning hebben en je tegenstanders dwarsbomen. Dit is een spannend spel voor twee tot zes spelers, dat met name gericht is op kinderen en de familie.

SGM-US-201-Froggit-(pack).jpg

Cube Duel, genomineerd categorie 10-11 jaar

Cube Duel  is een strategiespel voor twee personen, maar met een duidelijke one-player-training-mode. Je kunt dan 3D-bouwvaardigheden ontwikkelen aan de hand van 80 uitdagingen.

SGM-201-Cube-Duel-(pack).jpg

Smartmax My First sounds & senses, genomineerd in categorie 0-3 jaar

Magneten, geluiden en zintuigen! Schudden, rammelen en bouwen; verbaas je kind met de nieuwste My First set. Er zijn vier nieuwe staven ontwikkeld met elk een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. Schud de staven en de ballen en maak muziek!

SMX 224 - My First Sounds & Senses (pack).jpg

Jaak en de Bonenstaak, genomineerd in de categorie 4 en 5 jaar

Bouw de afbeelding na van de bonenstaak en help Jaak om naar het kasteel in de wolken te klimmen. De puzzelstukken kantelen totdat ze op hun plaats vallen. De spelers moeten dus goed nadenken vóór ze de puzzelstukken op de ladders zetten. Jaak en de Bonenstaak is een sprookjesachtig spel met 60 opdrachten.

SG-026-NL-Jack-&-the-Beanstalk-(pack).jpg

Neem zeker een kijkje op www.smartgames.eu en www.smartmax.eu