SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

L.O.L. Surprise OMG Dolls overall winnaar Het Béste Speelgoed van Nederland!

Beste Speelgoed van NL.jpg26 oktober 2020

De winnaars van Het Béste Speelgoed van Nederland 2020 zijn bekend! In de verschillende leeftijdscategorieën wonnen het Meeneem kinderdagverblijf (Playmobil), de Aqua Gelz Deluxe Play Set (Euro Toys Europe BV), L.O.L. Surprise OMG Dolls (MGA Elol.jpgntertainment), de Nikko Omni-X (Nikko) en Het Jachtseizoen (Just Games). Overall winnaar werd L.O.L. Surprise OMG Dolls.

school.pngBasisschool St. Alphonsus in Mariaparochie diende vrijdag 23 oktober als het toneel van de grote finale. Die zag er vanwege de restricties rondom COVID-19 uiteraard heel anders uit dan vooraf gepland, maar was niet minder leuk. Vanuit de school maakte vlogger en host van Het Béste Speelgoed van Nederland, Danielle van de Griendt, de winnaars bekend. Dat deed ze samen met een groep kinderen van de school, via een conference videocall met de genomineerden. Bekijk hier een korte film over de bekendmaking. En hier kunt u een mp4-bestand van de aftermovie downloaden. Let op: die laatste link blijft één week geldig!

het jachtseizoen.jpgplaymobil.jpgOtto Simon nam in het voorjaar het initiatief om een nieuwe verkiezing in het leven te roepen en daar werd door het merendeel van de handel en retail enthousiast op gereageerd. De verkiezing is opgezet als keuze-hulpmiddel voor de consument én om de fysieke speelgoedwinkel te ondersteunen. Alle speelgoedketens schaarden zich achter dit nieuwe initiatnikko.jpgief. Iedereen kon ook meedoen - merk, private label, agent, importeur of groothandel - en tegen een schappelijke prijs speelgoed insturen. Tevens waren er regels die voorkwamen dat een leverancier één categorie kon domineren, alleen door veel speelgoed in te sturen.  De gebruiker/consument selecteerde het speelgoed voor de nominaties. De winnaars voor de verschillende categorieën werden vervolgens door vakspecialisten uit de speelgoedmarkt gekozen.

#HBaqua gelz.jpgSVN2020 in cijfers:

-53 deelnemende producten van 31 leveranciers
-20 genomineerde producten, verdeeld over 5 categorieën
-Bijna 10.000 stemmen van gebruikers
-5 winnaars
-1 overall winnaar

www.hetbestespeelgoedvannederland.nl