SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Ravensburger: Spellen en puzzels niet aan te slepen!

Abig money.jpgdvertorial
26 oktober 2020

Ravensburger kijkt terug op een zeer bijzonder eerste halfjaar waarin de omzet met tientallen procenten steeg. Ook in de zomer bleef de vraag onverminderd groot. Voor het najaar heeft Ravensburger weer een sterke line-up, die op verschillende manieren wordt gepromoot. Welke spellen moet u in het najaar extra in de gaten houden?

villainous.jpgDe fanbase voor Ravensburger’s volwassen bordspellen groeide dit jaar heel hard. Er zijn er een paar om dit najaar extra in de gaten te houden. Zoals Disney Villainous! Je speelt hier niet de held maar de schurk. Heerlijk tegendraads! Het artwork is trouwens schitterend.
Jaws.jpgEn Jaws is terug als bordspel. De film uit 1975 is cult en nog steeds ijzingwekkend. Het leuke bij dit coöperatieve spel is dat zowel de mensenetende haai als de drie hoofdfiguren kunnen winnen.
Met het snel te spelen bordspel Big Money, dat letterlijk glitter en glamour uitstraalt, word je pas écht schathemelrijk. Het is een vlot te spelen spel, een beetje een mix van Monopoly en Yahtzee, waarbij de triljoenen je om de oren vliegen!

prijzen.jpgPromotie 3D Puzzels met méér dan € 1 miljoen aan prijzen!
Nog tot 31 januari 2021 is het voor de consument mogelijk om mee te doen aan de speciale 3D puzzelpromotie, met een prijzenpot van méér dan € 1 miljoen! Er zijn onder meer 3 wereldreizen en 33 Europese of Noord-Amerikaanse reizen te winnen. Hoe werkt het? Koop een 3D puzzel van Ravensburger, zoals de nieuwe Lamborghini Huracán, registreer de kassabon via www.3dpuzzleandwin.com en je ziet direct wat je als ‘vakantietegoed’ wint. Sowieso win je tien euro.

verkoop@ravensburger.nl

Marketing- promotiecampagnes, vanaf half oktober-half december 2020
- Bunny Hop
- La Cucaracha familie
- Wie heeft het gedaan?
- ThinkFun
- Doolhof
- Minecraft
- Jaws
- Villainous
- Big Money
- Scotland Yard
- Ramses
- Schilderen op nummer
- Xoomy
- Blazelets
- 3D puzzles
- tiptoi®
- Gravitrax