SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

TY mondmaskers en kerstassortiment

TY.jpgAdvertorial
26 oktober 2020

De TY-collectie is helemaal aangepast op de actualiteit: er zijn nu TY-mondmaskers en speciale kerstitems verkrijgbaar. Voor meer informatie: check de Van der Meulen webshop! Klik hier voor de mondmaskers en klik hier voor de kerst-items.

TY masks.jpgMondmaskers
Een mondmasker dragen hoort nu eenmaal bij deze tijd; dan kunnen we dit het beste maar zo leuk mogelijk maken, zo dacht TY, in ons land vertegenwoordigd door Van der Meulen. Nu verkrijgbaar: Ty Beanie Boo mondkapjes. Dit masker kun je meerdere keren gebruiken, want je kunt het uitwassen. Met metalen neusbrug, zodat 'ie stevig op de neus blijft zitten. De elastieken, die je om de oren draagt, zijn verstelbaar voor extra comfort. Materiaal: buitenste laag 100 procent polyester, binnenste laag 75 procent polyester en 25 procent katoen. Herbruikbaar: geschikt om te wassen op 30 graden. Er zijn maar liefst 9 leuke varianten beschikbaar.

TY kerst.jpgKerst-assortiment
Elk jaar is het weer een verrassing: welke items komen er in de TY-kerstcollectie? Dit jaar zijn er leuke knuffels in allerlei maten: van Puffies met een diameter van 10 cm in muis- en rendieruitvoering tot een XL unicorn van wel 42 cm! In de Beanie Boo’s collectie van 15 cm is er een pinguïn, hond, muis en unicorn leverbaar.