SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

La Casa de Papel: Zenuwslopende hersenkraker gebaseerd op een ijzersterke serie!

Advertorial
30 novemcasa papel.pngber 2020

Wat begon als een Spaanse televisieserie werd dankzij Netflix wereldwijd een immens succes. In september lanceerde Jumbo twee nieuwe bordspellen, die de populariteit van escape-games perfect combineren met de hitserie La Casa de Papel. In de productbeschrijving lees je meer.

19800_G_1.pngLa Casa de Papel - Het Spel
Een bende inbrekers voert in de Koninklijke Munt van Spanje stap voor stap het plan van de Professor uit. Hun doel is om 2,4 miljard euro aan bankbiljetten te drukken in kleine coupures en vervolgens te ontsnappen aan de politieagenten die het gebouw hebben omsingeld. Een spel vol bluf en geheime identiteiten in de setting van de fenomenale serie La Casa de Papel!
Twee teams gaan de strijd met elkaar aan. De inbrekers moeten met hulp van de Professor binnen vijf beurten zoveel mogelijk bankbiljetten drukken. De gijzelaars moeten dat tegen elke prijs zie19799_G_3.pngn te voorkomen. Zij worden bijgestaan door inspecteur Raquel Murillo. Maar wie kun je vertrouwen? Een spel vol spanning en sensatie!

19799_G_1.pngLa Casa de Papel - Escape Game
Je bent geselecteerd om mee te doen aan de inbraak van de eeuw! Je doel: de Koninklijke Munt van Spanje, met 2,4 miljard euro in het vooruitzicht. De Professor, het brein achter deze operatie, leidt je door de verschillende stappen van zijn plan. Volg zijn aanwijzingen en je hoeft de rest van je leven nooit meer te werken! Een spannend spel vol verwijzingen naar de fenomenale serie La Casa de Papel. Je dringt binnen in de Koninklijke Munt van Spanje en duikt stap voorJumbo_logo_M.png stap verder in het avontuur!

Voor meer informatie over het product: Jumbo.eu