SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

PlanToys Europe neemt verdeling over van OKU

Plan Toys afb.jpg30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 neemt PlanToys Europe de verkoop en distributie van haar producten aan de Nederlandse afnemers over van OKU Business Partners uit Utrecht.

Plan Toys.pngPlanToys, de Thaise producent van duurzaam houten kwaliteitsspeelgoed, bestaat in 2021 veertig jaar en richtte in 2014 in het Belgische Hamme een Europees hoofdkantoor op. Vanuit een distributiecentrum dat ten zuiden van Brussel ligt, worden alle producten van PlanToys gedistribueerd aan Belgische, Luxemburgse en Oostenrijkse retailers én aan distributeurs over heel Europa. Vanaf 1 januari krijgen dus ook de Nederlandse klanten de beschikking over het volledige assortiment van PlanToys. Tegelijkertijd neemt PlanToys Europe alle garanties en de after-sales service over.

“We zijn erg blij met deze stap en staan dan ook te popelen om aan de slag te gaan met nieuwe en ook bekende partners die onze waarden en kwaliteit van producten weten te waarderen”, zegt Alain De Rauw, International Sales Director van PlanToys. “We zien een enorm potentieel en wellicht zijn er nog wel mensen die ons kennen uit ons verleden bij Puppy, DAM en Lilliputiens” voegt De Rauw toe.

“We investeerden de afgelopen maanden in onze B2B website en ERP-systeem waardoor we de beste service kunnen bieden aan onze trouwe fans in Nederland. Ook op logistiek vlak zijn we de nodige voorbereidingen aan het treffen om vlotte leveringen te voorzien”, aldus Olivier De Rauw, Operations Manager bij PlanToys Europe.

PlanToys zal te vinden zijn op de vakbeurs Spotlight in maart, waar de nieuwe collectie wordt voorgesteld.

Contactgegevens PlanToys Europe:
Olivier De Rauw – olivier@plantoys.com - +32 471 29 45 87
Alain De Rauw – alain@plantoys.com - +32 475 75 84 93
Heidi Roels – heidi@plantoys.com - +32 473 99 02 27

Adres
PlanToys Europe
Nieuwelaan 4
9220 Hamme
België