SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

VTech wint Icecat Populariteit Monitor 2020

25-02-2021

De algemene winnaar van de Icecat Populariteit Monitor 2020, met 5% van de downloads en zoekopdrachten van productdatasheets, is VTech geworden. VTech wint deze prijs nu voor het tweede jaar op rij, na ook in 2019 te hebben gewonnen. Runner up is LEGO met 4%, en Hasbro completeert de Top 3.

De Icecat Toy Populariteit Monitor, die in 2020 voor de tweede keer werd gehouden, is gebaseerd op de Icecat-classificatie in groepen zoals die ook door de NPD Group wordt aangehouden. Hoofdcategorieën zijn Action Figures & Accessoires, Arts & Crafts, Building Sets, Dolls, Explorative & Other Toys, Games & Puzzles, Outdoor & Sports Toys, Plush, Vehicles en Youth Electronics.

De winnaars van de Icecat Toy Populariteit Monitor zijn gebaseerd op het aantal downloads van productdatasheets, dat wil zeggen de verzoeken om productdata via zoekopdrachten of anderszins in de wereldwijde Icecat-catalogus. Eerder maakte Icecat de winnaars tijdens de Spielwarenmesse bekend. Maar vanwege de pandemie gebeurde dat nu online. De Icecat Populariteits Monitor 2020 omvat bijna 1.000 merken.