SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Witbaard Feestartikelen en Haza Groep bundelen hun krachten

24-03-2021

Witbaard Feestartikelen in Almere heeft met ingang van 1 maart 2021 de activiteiten van Haza Groep in Harderwijk overgenomen. Vooralsnog blijven beide bedrijven een eigen koers varen, op langere termijn wordt een verregaande integratie overwogen.

witbaard feestartikelen

Logo HAZA.jpgHaza is een papiergroothandel en producent van oudsher, en levert een uitgebreid assortiment met feest-, hobby- en verpakkingsartikelen. Sinds 2013 is het bedrijf gevestigd in Harderwijk. Daar beschikt Haza over een eigen ontwerpstudio waar dagelijks wordt gewerkt aan nieuwe producten voor zowel het eigen merk als private label.

Witbaard Feestartikelen begon als een winkel in feestartikelen en bestaat als familiebedrijf al meer dan 120 jaar. Het bedrijf is dan ook geen onbekende in deze branche. Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen is de groothandelsafdeling de laatste jaren flink gegroeid.

Johan Witbaard: “Deze overname sluit perfect aan op onze ambitie om de positie in de markt van feest-, hobby- en verpakkingsartikelen te versterken en uit te breiden. Door onze krachten te bundelen, willen wij onze klanten, en de klanten van Haza, nog beter van dienst zijn.” Vooralsnog blijven beide bedrijven een eigen koers varen, op langere termijn wordt een verregaande integratie overwogen.