SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Paw Patrol: de film op 18 augustus in de bioscoop

27 Paw Patrol.jpgmei 2021

‘Paw Patrol: de film’ draait vanaf 18 augustus a.s. in de bioscoop. De film is te zien in 3D, in de Nederlands en Engels gesproken versie. Het is het eerste avontuur op het witte doek, gebaseerd op de populaire tv-serie. De stemmen worden ingesproken door castleden van de originele Paw Patrol-serie die in deze bioscoopfilm worden bijgestaan door Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin. De Nederlandse stemmencast wordt op een later moment bekend gemaakt.

Synopsis: als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Rondom de film wordt ook een uitgebreid pakket met verschillende producten gebracht. Bekijk hier wat er allemaal te koop is.