SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Uitbreiding BRIO World en Smart Tech

Brio animal.jpgAdvertorial
27 mei 2021

BRIO, wellicht 's werelds meest uitgebreide spoorwegsysteem, past steeds meer Smart Tech-technologie toe. Verstopt in locomotieven en tunnels laat het kinderen spelenderwijs kennismaken met technische functies en oorzaak en gevolg.

Brio stoom.jpgAllereerst zien we dat aan het Smart Tech-assortiment het Sound Train Service Station en de Sound Rescue Action Tunnel Kit zijn toegevoegd. 

Het Sound Train Service Station biedt een volledige service aan alle treinen die BRIO World passeren. Stuur de motor naar links voor een schoonmaakbeurt in het wasstation, naar rechts voor een opknapbeurt in het reparatiestation, of rechtdoor als er géén werk nodig is. De trein komt automatisch tot leven met realistische treingeluiden en animaties. Kinderen kunnen hun spel zelfs nog verder aanpassen met behulp van de Smart Tech Sound-app.

De Sound Rescue Action Tunnel Kit brengt brandbestrijdingsavonturen naar BRIO World. Je hebt er wel de Record & Play Engine voor nodig, die niet is inbegrepen. Via deze trein voeg je door middel van Smart Tech Sound-functies nog meer actie toe. Speel de vooraf opgenomen reddingsgeluiden af terwijl de trein door de tunnel rijdt, of gebruik de Smart Tech Sound-app om geluiden aan de omgeving aan te passen.  

Brio.jpgUitbreiding BRIO World
Maar ook binnen de analoge speelwereld van BRIO World vindt vernieuwing plaats. Grootste introductie dit voorjaar is de treinset Forest Animal Set. Met deze treinset verkennen kinderen de wonderen van de wilde natuur en komen zij meer te weten over de dieren die in het noorden leven.  

De Steaming Train is een nieuwe stoomtrein met realistische stoomeffecten. De op batterijen werkende motor produceert stoom die veilig kan worden aangeraakt als die uit de schoorsteen komt. Geen water meer, dan kan je de motor gemakkelijk bijvullen met de bijvullading die achter de trein wordt getrokken. Druk op de rode vooruitknop aan de bovenkant van de motor, het lampje aan de voorkant gaat aan als de stoom begint te stijgen en je bent weer vertrokken. 

Brio speelmat.jpgEveneens nieuw binnen BRIO World is een thematische speelmat van 155 x 120 cm met een luchthaven, landbouwgrond, een haven voor liften en landelijke ruimtes. De mat is gemaakt van lichtgewicht, zacht schuim dat comfortabel is om mee te spelen en gemakkelijk schoon is te maken. 

Brio 18m.jpgBRIO Play & Learn Action Racer
Tot slot is daar de Play & Learn Action Racer. Druk op een van de vier richtingstoetsen op het dashboard van de auto en zie hoe deze door de kamer racet. Deze kleine racer, gebaseerd op het iconische ontwerp van de BRIO Race Car, is ideaal voor kinderen van 18 maanden en ouder en helpt hen al spelend te leren over oorzaak en gevolg.

BRIO is een onderdeel van Ravensburger. Meer informatie: www.BRIO.net.