SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Thuis & Trend nieuwe huishoudformule van Otto Simon

Logo OS

De Almelose speelgoedgroothandel Otto Simon, onder meer bekend van Top1Toys, heeft concrete plannen om dit najaar een nieuwe huishoudformule te lanceren onder de naam Thuis & Trend. Otto Simon signaleert al een aantal jaren een groeiende vraag naar huishoudproducten en was reeds gestart met de opbouw van een collectie. Door de ontwikkelingen in de markt is besloten om ook een soft-franchiseformule te starten onder de naam Thuis & Trend.

Dit initiatief komt niet zomaar uit de lucht vallen: met Thuis & Trend wil Otto Simon de tientallen ondernemers die nu nog bij Audax onderdak vinden (Marskramer, Novy, Prima, Groothandel Gouda) een volwaardig alternatief bieden. Audax heeft aangegeven aan het einde van het jaar te willen stoppen met huishoud. Aangezien diverse van deze winkels ook speelgoed verkopen, snijdt het mes aan twee kanten.

Otto Simon heeft alle ervaring in huis om een soft-franchiseformule te managen qua logistiek, distributie, inkoop, verkoop, winkelautomatisering, winkelpresentaties, promoties, online (website) et cetera. Het huishoudelijk assortiment wordt opgebouwd samen met ondernemers die al jaren kennis en ervaring hebben op dit gebied. www.ottosimon.nl/thuis-trend