SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Toi-Toys International en Speelgoedland gaan samenwerken bij de distributie van licentieproducten

Speelgoedland - Toi-Toys.JPGV.l.n.r.: Nico en Arie-Teun Roobol (Speelgoedland), Ruben en Vincent Rooijackers (Toi-Toys).De foto is gemaakt nadat bij alle personen een PCR test heeft plaatsgevonden

Groothandel Speelgoedland heeft Toi-Toys International gevraagd om de Europese distributie voor enkele van haar licenties op zich te nemen. Het betreft de licenties voor de merken Frozen II, L.O.L., Paw Patrol, Poopsie en Rainbow. Waar Speelgoedland in Nederland met deze licenties een sterke positie heeft verworven bij retailers, zal Toi-Toys gaan bouwen aan een sterke positie in de overige EU-landen, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

“Via ons sterke Europese distributienetwerk bieden wij onze wederverkopers, naast het Toi-Toys assortiment, nu ook sterke A-merk licenties. Geweldig voor onze klanten en goed voor Toi-Toys en Speelgoedland. Een klassieke win-win situatie dus”, aldus Ruben Rooijackers, CPO van Toi-Toys International.

“Vanzelfsprekend zijn wij erg verheugd met de samenwerking met Toi-Toys. Deze samenwerking is het resultaat van een generaties lange vriendschap tussen beide familiebedrijven”, zegt Arie-Teun Roobol, Sales Manager van Speelgoedland. “De combinatie van onze A-merk licentieartikelen en het grote distributienetwerk van Toi-Toys biedt talrijke mogelijkheden. Wij kijken er enorm naar uit om deze samen te gaan benutten!”