SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

32e ToyChamp winkel opent in Veenendaal

toychamp_champy.jpg19 augustus 2021

Vrijdag 27 augustus opent ToyChamp een nieuwe winkel aan de Brouwersgracht 162 in Veenendaal. Momenteel telt ToyChamp 31 filialen, waarvan negen in België en tweeëntwintig in Nederland. De vestiging in Veenendaal wordt de 32e ToyChamp-winkel.

Topchamp Veenendaal.png"Onze missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, inspireren in onze megagrote magische winkels, met een zeer ruim assortiment. Wij maken kinderdromen waar. Wij kijken enorm uit naar de opening van onze nieuwe 32e winkel van ToyChamp en zijn ervan overtuigd dat we iedereen een onvergetelijke winkelervaring kunnen aanbieden”, aldus Koen Nolmans, CEO bij ToyChamp. Verder benadrukt hij dat spelen een essentieel onderdeel is van het leerproces bij kinderen.

De opening van de speelgoedwinkel zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Met de geldende coronamaatregelen in het achterhoofd, zal de ToyChamp mascotte Champy de kinderen verwelkomen op zaterdag- en zondagnamiddag (28 en 29 augustus). Net als in de andere ToyChamp-winkels staan verschillende droomwerelden ook in Veenendaal centraal voor de kinderen. In de levensgrote shop-in-shops van onder andere LEGO, PLAYMOBIL en Schleich wordt er heel wat ingezet op beleving. Tijdens het openingsweekend kunnen klanten genieten van heel wat acties en speciale aanbiedingen.