RE-START EDITION van Kind + Jugend 2021: bijna 180 bedrijven uit ongeveer 20 landen 

Advertorial
23 augustus 2021Kind Jugend logo.png

Het team van Kind + Jugend is verheugd om van 9 t/m 11 september 2021 weer beursbezoekers te mogen verwelkomen voor de RE-START EDITION van Kind + Jugend 2021. Nadat Kind + Jugend vorig jaar moest worden opgeschort vanwege de pandemie, is de Keulse vakbeurs er weer helemaal klaar voor. Het wordt een klein en fijn, maar desalniettemin zeer bezienswaardig evenement, dat met opzet de RE-START EDITION is genoemd.

Deze Kind + Jugend vormt een bewijs van de veerkracht van de hele branche die ondanks allerlei beperkingen ouders met goede, veilige en natuurlijk mooie producten voor de eerste levensjaren van hun kinderen, blijft onKind Jugend.pngdersteunen.

Zo'n 180 exposanten laten met hun compacte presentaties zien dat de branche voor baby- en peuterproducten in lijn is met de laatste trends. Het exposantenveld richt zich op woontextiel, decoratie en kleding, maar er zullen ook enkele fabrikanten zijn van bijvoorbeeld kinderwagens en wandelwagens. De actuele lijst met exposanten is te zien op de Kind + Jugend homepage. De exposanten komen uit Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en andere Europese landen.

Naast het assortiment van de exposanten geeft het Trend Forum van Kind + Jugend op prikkelende wijze inzicht in trends en ideeën, die door experts als Trendbible en de Insights Family worden voorgesteld. De experts van The Insights Family tonen wat de impact van de pandemie was op het gezinsleven, merken en duurzaamheid. Andere onderwerpen die worden gepresenteerd door GfK (Growth for Knowledge Group) zijn influencer marketing, social media en de marktcijfers van de babymarkt.

Voor het eerst wordt het branche-evenement ook versterkt door het nieuwe digitale Kind + Jugend @home-platform. Dit wordt bijna negen weken voor u verzorgd, vanaf de eerste beursdag op 9 september tot en met eind oktober 2021. ZekeKind Jugend 2.jpgr nu biedt de combinatie van Kind + Jugend @home, met de fysieke beurs Kind + Jugend volop commerciële kansen.

De RE-START EDITION van Kind + Jugend 2021 vindt in hal 10.2 plaats en uiteraard worden alle afstands- en hygiëneregels nageleefd. Met behulp van een app kunnen bezoekers ook de drukte ontwijken en een comfortabel bezoek aan de beurs brengen, van de parkeerplaats tot aan het beursterrein. 
Veiligheid is troef: toelating tot de RE-START EDITION van Kind + Jugend 2021 geldt indien u volledig bent gevaccineerd en/of minimaal 28 dagen en maximaal zes maanden bent hersteld van corona. Of voor personen die negatief getest zijn (voor antigeentesten maximaal 48 uur, voor PCR-testen maximaal 72 uur). Dit CH3CK-principe geldt voor alle beursdeelnemers. 
Voor het digitale bewijs van vaccinatie zal het digitale COVID-certificaat ‘EU DCC’ (European Union Digital Covid Certificate) van de EU-lidstaten worden gebruikt.  
 
Ga voor meer informatie over de exposantenlijst en entreekaarten naar: www.kindundjugend.com.