SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

6 en 7 november in Jaarbeurs: het Spellenspektakel gaat door!

23 september 2021Spellenspektakel.png

Als we naar de NPD-cijfers van vorig en dit jaar kijken, dan is één ding erg duidelijk: Nederlanders kochten massaal spelletjes of sloegen aan het puzzelen. Al die bestaande en nieuwe fans kunnen op 6 en 7 november hun hart ophalen tijdens het Spellenspektakel; de grootste Nederlandse consumentenbeurs voor kaart- en bordspellen en puzzels. De ticketverkoop gaat volgens beursorganisator Frank Bunnik al ‘als een speer’: “We zien dat er erg veel mensen zijn die sinds corona aan de kaart- en bordspellen en puzzels verslingerd zijn geraakt.”

Ten oSpellenspektakel 1.jpgpzichte van de vorige editie wordt het beursoppervlak bijna verdubbeld. Een extra hal is geen overbodige luxe, gezien de drukte in 2019. Dat betekent dus meer ruimte voor alle spellenuitgevers en meer speeltafels om samen te kunnen spelen. Tijdens het Spellenspektakel is er ook extra aandacht voor de winnaars van de bordspelprijzen bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Identity Games organiseert het Europees kampioenschap ‘Escape Room The Game’. Bezoekers kunnen iedere dag proberen of zij als eerste alle puzzSpellenspektakel 2.jpgels en raadsels op kunnen lossen en zodoende weten te ontsnappen uit deze Escape Room. Maar er valt nog veel meer te beleven op de beurs.

Het Spellenspektakel werkt ook weer samen met NS via de Spoordeelwinkel. Hier kunnen bezoekers opnieuw een beursticket combineren met een NS dagretour. Kijk voor meer informatie op www.spellenspektakel.nl.