SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

2G concept voor een veilige Spielwarenmesse

29 november 2021
spielwarenmesse 2022 afb.jpg
Nog iets meer dan twee maanden te gaan en dan vindt in Neurenberg weer de Spielwarenmesse plaats. Om te zorgen dat iedereen de beurs veilig kan bezoeken, de coronacijfers stijgen ook in Duitsland weer, heeft Spielwarenmesse eG in samenwerking met NürnbergMesse en de autoriteiten een hygiëneconcept ontwikkeld en worden andere beschermingsmaatregelen genomen. 

“Door de ruime halindspielwarenmesse afb 1.jpgelingen en continue toevoer van frisse lucht, zijn de omstandigheden vergelijkbaar met die in de retail. Ook zal het aantal aanwezigen, verdeeld over 170.000 m² expositieruimte, circa 80% van de laatste beurs in 2020 bedragen”, aldus Christian Ulrich, lid van de Executive Board of Spielwarenmesse eG. “Meer dan 1.800 exposanten uit 64 landen hebben bevestigd dat ze deelnemen aan de Spielwarenmesse. De daling is deels te wijten aan reisbeperkingen in Aziatische landen.” Voor de beurs geldt een 2G-beleid. Je moet dus geheel gevaccineerd zijn of een bewijs kunnen tonen dat je recent van corona bent hersteld. Ulrich verwacht niet dat dit veel impact heeft op de aantallen bezoekers. Het gros van de exposanten en bezoekers is gevaccineerd. De veiligheids- en hygiënemaatregelen worden geüpdatet zodra daar aanleiding toe is. U kunt dit in de gaten houden via www.spielwarenmesse.de/en/hygiene

Gratis kaarten Spielwarenmesse! 
Als u naar de beurs gaat, vergeet dan niet online uw entreekaarten aan te vragen. Die zijn gratis voor de abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van brancheorganisatie Vakcentrum. Per adres kunnen maximaal tien dagkaarten worden aangevraagd. Een dagkaart kost normaal 19 euro. Voorwaarde is dat het abonnementsgeld over 2021 moet zijn voldaan. De vouchers voor de dagkaarten ontvangt u van ons per mail (let op uw spambox!). Gaat u meerdere dagen, vraag dan ook meerdere vouchers aan. Heeft u deze van ons ontvangen, ga dan naar www.spielwarenmesse.de/en/vakcentrum en wissel daar uw voucher(s) in. Stap voor stap wordt uitgelegd wat u moet doen.