SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Actie voor Vakcentrumleden en abonnees:

gratis kaarten Spielwarenmesse!

1 november 2spielwarenmesse 2022 02.jpg021

Van 2 tot en met 6 februari 2022 vindt in Neurenberg de Spielwarenmesse plaats. Met de organisatie hebben we de afspraak gemaakt dat abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van brancheorganisatie Vakcentrum voor de allereerste keer gratis dagkaarten kunnen aanvragen. Een dagkaart kost normaal 19 euro.

Wat heeft de branche deze vakbeurs dit jaar gemist! Netwerken, nieuwe producten bekijken, bestaande contacten aanhalen en nieuwe mensen ontmoeten, conferenties bijwonen: het kan straks allemaal weer!
 
Per adres kunnenspielwarenmesse afb.jpg maximaal tien dagkaarten worden aangevraagd. Voorwaarde is dat het abonnementsgeld of lidmaatschapsbijdrage over 2021 moet zijn voldaan.  
 
De codes voor de dagkaarten ontvangt u vanaf half november van ons per mail (let op uw spambox!). Gaat u meerdere dagen, vraag dan ook meerdere codes aan. Vervolgens kunt u die via het digitale loket van de Spielwarenmesse inwisselen. Dit digitale loket van de Spielwarenmesse is geopend vanaf half november, maar u kunt nu alvast hier uw codes aanvragen.