SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Primecook ecofriendly cookware

Advertorprimecook logo.jpgial
29 november 2021

Eindelijk zijn ze er: gezonde pannen met slijtvaste en blijvend gladde bodem! 
Primecook vergroent de keuken, letterlijk. Dit innovatieve merk van duurzame antiaanbakpannen en handgemaakte keukenmessen is nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Hoogwprimecook afb.jpgaardige producten, made in Italy, voorzien van de veilige en ultragladde Ecoshield coating met unieke eigenschappen. Gegarandeerd vrij van PFOA, PFTE, nikkel en andere zware metalen. Geen teflon, geen PFAS en zeer slijtvast. Italian cookware in optima forma! 
  
Gezond koken begint met gezonde pannen 
De Primecook Smeralda-lijn bestaat uit duurzaam geproduceerde pannen met de beste en sterkste antiaanbaklaag die er is. De anorganische samenstelling op waterbasis, met minerale microdeeltjes, maakt deze unieke coating volkomen veilig. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen zelfs in de oven. Vrij van schadelijke stoffen en microplastics; dus volkomen veilig voor de gezondheid. Bestand tegen de hoogste temperaturen. Ecoshield is zo glad dat bakken zonder vet mogelijk is en schoonmaken kinderspel. De pannen beschikken over ergonomische handgrepen die niet heet worden. Dat de gebruikers van deze pannen enthousiast zijn, blijkt wel uit het grote aantal herhalingsaankopen. Kopers willen hun fraai vormgegeven pannenset maar al te graag compleet maken. 
 
Italiaanse passie voor ecovriendelijk koken 
De zeer sterke en krasvaste Ecoshield coating zorgt voor een optimale kookervaring. Maar er is meer: het aluminium van hoge legering en de stalen bodem zorgen voor een uitmuntende warmtegeleiding, de pannen zijn niet te zwaar en liggen lekker in de hand. Primecook wordt in Noord-Italië geproduceerd. Hierbij worden de meest milieuvriendelijke technieken gebruikt en hoogwaardige materialen die volledig recyclebaar zijn. Kijk voor de complete lijn bestaande uit pannen, ovenschalen en handgemaakte keukenmessen op www.primecook.nl.