SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Spielwarenmesse 2022 gaat door!

30 december 20spielwarenmesse 2022 afb.jpg21

De Spielwarenmesse gaat door. Dat besluit werd door de organisatie genomen mede naar aanleiding van een recente enquête onder exposanten en potentiële bezoekers. Daaruit bleek een grote bereidheid om tussen 2 tot en met 6 februari 2022 persoonlijk op de beurs aanwezig te zijn. Ook de Beierse regering heeft het groene licht gegeven en vindt dat de Spielwarenmesse dankzij strikte hygiëne- en andere beschermingsmaatregelen, veilig kan plaatsvinden.

“DankzSpielwarenmesse nb.jpgij de laatste besluiten van de Beierse regering en de verbeterende pandemiesituatie in Beieren, kunnen we doorgaan zoals gepland met onze voorbereidingen voor de beurs”, stelt Christian Ulrich, woordvoerder van de Raad van Bestuur van Spielwarenmesse eG. “Evenementen blijven toegestaan ​​en de nadruk ligt op het hebben van de booster in plaats van op testen.”  
 
Vijftien dagen na het ontvangen van een derde vaccinatie hoeven bezoekers zich niet meer vooraf te laten testen indien de beurs in februari nog steeds is onderworpen aan het 2G-protocol (volledig gevaccineerd, genezen van een coronabesmetting). Ook gaat het aantal besmettingen de goede kant op, er zijn geen ‘hotspots’ meer in Beieren. 
 
In samenwerking met NürnbergMesse en de gezondheidsautoriteiten is er een hygiëne- en veiligheidsconcept ontwikkeld dat de veiligheid van iedereen zoveel mogelijk moet garanderen. Er is meer ruimte in de gangen en de lucht wospielwarenmesse beurs afb.jpgrdt elk uur ververst. Desgewenst kunt u op de beurs op meerdere plekken getest worden. Het dragen van een mondmasker op de beurs is verplicht, behalve als u zit. Natuurlijk kan de situatie in Duitsland veranderen. Kijk daarom regelmatig op https://www.spielwarenmesse.de/en/fair/hygiene voor de laatste stand van zaken. Voor de veiligheid zijn grote bijeenkomsten zoals de ToyNight en de openingsceremonie geschrapt. 

Gratis kaarten Spielwarenmesse!
U kunt nog steeds online uw entreekaarten aanvragen, klik hier. Die zijn gratis voor de abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van brancheorganisatie Vakcentrum. Per adres kunnen maximaal tien dagkaarten worden aangevraagd. Een dagkaart kost normaal 19 euro. Voorwaarde is dat het abonnementsgeld over 2021 moet zijn voldaan. De vouchers voor de dagkaarten ontvangt u van ons per mail (let op uw spambox!). Gaat u meerdere dagen, vraag dan ook meerdere vouchers aan. Heeft u deze van ons ontvangen, ga dan naar www.spielwarenmesse.de/en/vakcentrum en wissel daar uw voucher(s) in. Stap voor stap wordt uitgelegd wat u moet doen.