SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Welkom op de Spielwarenmesse Digital!

27 januari 2022Logo_Spielwarenmesse_DIGITAL_mit_SWM_Logo_CMYK.jpg

Helaas heeft het niet zo mogen zijn en heeft Spielwarenmesse eG voor het tweede achtereenvolgende jaar haar beurs moeten annuleren. Dat was voor iedereen met een speelgoedhart natuurlijk een grote teleurstelling. Maar er is een alternatief: Spielwarenmesse Digital. Abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van Vakcentrum hebben gratis toegang tot Spielwarenmesse Digital.

Voor de oorspronkelijk geplande periode van de beurs, van 2 tot en met 6 februari, biedt Spielwarenmesse Digital een uitgebreid liveprogramma voor iedereen. Behalve verschillende middelen om met elkaar te communiceren, krijgt u ook een compact overzicht van trends en innovaties.
U kunt zich nu al aanmelden via digital.spielwarenmesse.de/en en een persoonlijk profiel aanmaken. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.spielwarenmesse.de/en/tickets. Eerder gekochte tickets voor de fysieke beurs blijven geldig voor Spielwarenmesse Digital.

Gratis* digitale entree voorSpielwarenmesse Digital.jpg abonnees Speelgoed en Hobby en leden Vakcentrum
Let op: abonnees van Speelgoed en Hobby en leden van brancheorganisatie Vakcentrum kunnen een code voor gratis digitale entree aanvragen via r.antonissen@vakcentrum.nl. Die code is geldig voor alle dagen. Voor de codes die wij mogen verstrekken, geldt: op = op!
(* Mits de abonnementsfactuur over 2021 is voldaan)

Live programma over vijf dagen
Spielwarenmesse Digital opent op 2 februari met de bekendmaking van de winnaar van de ToyAward. Verder staat het delen van kennis alle dagen centraal. Zo worden de presentaties die in het Toy Business Forum worden gegeven, gestreamd. Gespreksonderwerpen zijn onder meer trends in de detailhandel en speelgoed, marketing, duurzaamheid en digitalisering. Ook zijn er LicenseTalks productpresentaties van exposanten. Alle presentaties waarin u geïnteresseerd bent, kunt u aan uw persoonlijke agenda op het platform toevoegen. Na 6 februari kunt u deze ook als video on demand bekijken in het Duits en Engels.

Virtuele vergaderingen organiseren
Daarnaast biedt Spielwarenmesse Digital een compact overzicht van alle deelnemende bedrijven en hun assortiment. Onder het menu-item ‘Exposanten & Producten’ zijn alle bedrijven terug te vinden. Met bedrijfsinformatie, contacten en een overzicht van het assortiment. U kunt ook selecties van producten maken, met tekst en afbeeldingen. Privéchats, groepschats, audiogesprekken en videovergaderingen met exposanten zijn eveneens eenvoudig te regelen. Het platform bevat tevens een aantal zoek- en filteropties. Hiermee kunnen gebruikers snel relevante leveranciers, innovaties, merken en licenties vinden en opslaan in hun eigen favorietenlijst.

Innovatief branchenetwerk
Het is ook mogelijk om via het platform te netwerken. Op basis van de interesses die zijn opgeslagen in het persoonlijke profiel van de gebruiker, zal het platform elke deelnemer de juiste contacten aanbevelen. Met behulp van de zoekfunctie kunnen inkopers ook gemakkelijk hun handelspartners vinden en met hen netwerken.
“Met Spielwarenmesse Digital zetten we een nieuwe standaard”, legt Christian Ulrich, woordvoerder van de Raad van Bestuur van Spielwarenmesse eG, uit. "Met dit platform bieden we de internationale speelgoedbranche een uitgebreid industrienetwerk waarmee ze ideeën kunnen uitwisselen en nieuwe zakelijke relaties kunnen ontwikkelen."

Op www.spielwarenmesse.de/en/digital staat een aantal tutorials om deelnemers te helpen zich voor te bereiden op de beurs. Deze korte video's leggen duidelijk de verschillende gebieden en functies van Spielwarenmesse Digital uit.