SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Insights-X, dé beurs voor de stationerysector in Duitsland

25 juli 2022Insights-x.jpg

Insights-X heeft zich sinds 2015 bewezen als de enige, onafhankelijke vakbeurs voor de internationale stationerysector in Duitsland. Na een 'pandemiepauze' van twee jaar keert het evenement, dat door Spielwarenmesse eG wordt georganiseerd, van 5 tot en met 7 oktober terug naar het expositiecentrum van Messe Neurenberg. De beurs heeft dit jaar een nieuwe hal-indeling gekregen, met zes traditionele productcategorieën: ‘Artistic and Creative’, ‘Stationery and Gift Articles’, ‘Writing Utensils and Equipment’, ‘Desktop and Office’, ‘Paper and Filing’ en ‘Bags and Accessories’.

Behalve het ruime aanbod met talloze merken, is er een uitgebreid ondersteunend programma. Zo wordt u tijdens de InsightsTalks geïnformeerd over digitalisering, duurzaamheid en trends uit de wereld van stationery en de detailhandel. Verdere netwerkmogelijkheden en een reeks communicatietools worden ook geboden door Insights-X Digital. Dit nieuwe, digitale businessplatform bevat ook exposantenprofielen, multimediaproductpresentaties en een driedaags liveprogramma inclusief streaming van de InsightsTalks. Vanaf 26 september is Insights-X Digital beschikbaar voor bezoekers.  
 
Het is tevens aan te raden om de Insights-X app te downloaden. De app ondersteunt u bij de beursvoorbereiding met een exposantenindex, zaalplattegronden, een chat- en netwerkfunctie en een overzicht van het programma.  
Insights-X duurt van woensdag tot en met vrijdag en dat is anders dan in het verleden. Het nieuwe tijdschema sluit volgens de organisatie beter aan bij de behoefte van de meeste exposanten en bezoekers.  
Kijk voor meer informatie en kaarten op www.insights-x.com.