SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

MGA Entertainment Benelux komt met speciale L.O.L. Surprise! 707-set

25 juli 2022MGA LOL.png

MGA Entertainment Benelux komt met een speciale L.O.L. Surprise! 707-set die ter ere van de verjaardag van de franchise wordt uitgebracht. De set, die bestaat uit vier O.M.G. Fierce Dolls, is naar verwachting in de eerste helft van augustus verkrijgbaar in de Benelux en is gebaseerd op de vier originele personages uit de animatieserie. Zij hebben in de afgelopen zes jaar een geweldige persoonlijke groei doorgemaakt en behalve dat zij barsten van het zelfvertrouwen, springen de Fierce Dolls direct in het oog met hun nieuwe haarstijlen. De ontwikkeling is terug te zien in deze speciale jubileumuitgave en de set moedigt fans aan om hun eigen innerlijke kracht (fierce in het Engels) te ontdekken, evenals die van vrienden, familie en hun favoriete L.O.L. Surprise!-personages. 

Inclusiviteit één van de speerpunten
Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van kinderen en ouders. Drie jaar later, in 2019, wordt het merk uitgebreid met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls). Inmiddels kent de franchise honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. Hierdoor is er voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren en inclusiviteit is dan ook één van de speerpunten van het populaire merk. Naast het in de wacht slepen van verschillende internationale speelgoed-awards is er ook een geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix. 
 
Een vrolijk viertal vol zelfvertrouwen
De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dit dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen.  
 
Prijs en beschikbaarheid
De O.M.G. Fierce Dolls worden in de eerste helft van augustus verwacht en hebben een adviesprijs van € 39.99 per pop.