SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

SMART Toys and Games neemt The Happy Puzzle Company over

25 jSmart the genius.pnguli 2022

Het toonaangevende Belgische puzzel- en spellenbedrijf SMART Toys and Games neemt de Britse The Happy Puzzle Company over. Dat maakte het bedrijf onlangs bekend. The Happy Puzzle Company, een in Hertfordshire gevestigd bedrijf dat bekend staat om haar succesvolle B2C-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, heeft in bijna drie decennia een klantenbestand van meer dan 400.000 consumenten opgebouwd en is in meer dan 14.000 Britse scholen aanwezig. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf ook een grote groei doorgemaakt op de B2B-markt, met distributie in meer dan 20 landen.

Met de overname door SMART, bekend van merken zoals SmartGames, Happy Cube en SmartMax, worden de producten van The Happy Puzzle Company opgenomen in de groeiende portfolio van SMART en wordt de distributie verder uitgebouwd via het uitgebreide netwerk van SMART.

Smart Genius Star.pngGavin Ucko, CEO van The Happy Puzzle Company, behoudt zijn functie in het Verenigd Koninkrijk samen met het volledige Happy Puzzle team, dat opereert vanuit de bestaande basis in Elstree. Gavin: "Smart en Happy Puzzle werken al meer dan 20 jaar samen en de synergie tussen de twee bedrijven is heel duidelijk. Het is zeer boeiend en motiverend, de hele Happy Puzzle-familie is zowel trots als verheugd om zich aan te sluiten bij de SMART-groep van bedrijven en teams."

Beide bedrijven bieden een indrukwekkend assortiment van meervoudig bekroonde puzzels en spellen, waarbij de focus van SMART op producten voor de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden heeft geleid tot een wereldwijd succes in de speelgoedmarkt. Bij beide bedrijven (die dit jaar allebei hun 30-jarig jubileum vieren) staat nog steeds de oprichter aan het roer. 
 
Voor meer informatie: info@smart.be 
https://smartgames.eu/  
https://www.happypuzzle.co.uk/