SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Brandunit strategische partner van Toi-Toys

26 augustus Toi Toys Brandunit.jpg2022

Toi-Toys uit Eindhoven en Brandunit uit Waalwijk gaan hun samenwerking verder intensiveren. Per 1 september 2022 gaat Brandunit in Nederland en België het assortiment van Toi-Toys distribueren naar (een groot deel van) haar klanten. Door het aanbod van de bestaande merken van Brandunit verder te vergroten met het brede assortiment van Toi-Toys, kunnen beide bedrijven hun ambitie van verdere marktgroei nog beter vormgeven.

Toi-Toys is al ruim 30 jaar één van Europa’s grootste speelgoedleveranciers dat meer dan 2.000 producten in ruim 45 landen verkoopt. Brandunit B.V. is groothandel, importeur en distributeur van speelgoed en merchandise, variërend van bekende speelgoedmerken tot eigen merken, heeft vestigingen in Nederland en Duitsland en levert zowel nationaal als internationaal aan een divers aantal online en offline kanalen. 
 
“Met Brandunit als distributiepartner wordt een intensievere distributie van onze producten in Nederland en België mogelijk. Door deze strategische samenwerking creëren wij daarnaast de ruimte om ons volledig te kunnen richten op onze groeiambitie, namelijk het versterken van ons marktaandeel binnen de Europese 
markt”, licht Ruud Schaay toe, commercieel directeur bij Toi-Toys. 
Volgens Stephan Kuijsten, algemeen directeur van Brandunit, heeft zijn bedrijf in Toi-Toys de ideale partner gevonden om samen de gewenste groei mee te realiseren en vormt het assortiment van Toi-Toys een waardevolle aanvulling op het bestaand speelgoedassortiment van Brandunit.