SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Spotlight biedt volop inspiratie en trends

23 augustus 2022logo spotlight.png

Op 18, 19 en 20 september wordt de najaarseditie van Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. De vakbeurs voor ‘kids, stationery, gifts & gadgets en party’ heeft zich ontpopt als dé plek om in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer nieuwe producten te bekijken, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en in te kopen.

TerwijlSpeelgoed Woody.jpg de vorige edities nog twee dagen waren, is Spotlight nu uitgegroeid tot een driedaags event dat bezoekers weer volop inspiratie en trends moet bieden. Naast een verruimde bezoekmogelijkheid, is ook het aanbod flink uitgebreid met veel nieuwe, enthousiaste exposanten. Volgens de organisatie biedt de najaarseditie de bezoeker het breedste aanbod in kinderproducten tot nu toe.

Van baby t/m tiener
Met de hoofdthema’s baby- en kinderproducten, schrijven, lezen en leren, geven en krijgen en feestartikelen wordt u getrakteerd op een fijne mix waarbij je als ondernemer mogelijkheden en kansen ontdekt om je klanten te verrassen. Of het nu gaat om knutselen, puzzels en spelletjes, knuffelen, fantaseren, binnen en buiten spelen, schrijven, lezen, feesten geven, ontdekken of leren, tijdens Spotlight vindt u als retailer heel veel om klanten dát te bieden waarnaar ze op zoek zijn, of tot een aankoop te verleiden.

Must-go-toSpeelgoed fietsen.jpg
Met nog drie weken te gaan is Spotlight een ‘must-go-to’ voor iedere ondernemer die werkzaam is in de segmenten kids, stationery, gifts & gadgets en party! Fresk.jpg

Gratis entree, parkeren en koffie
Spotlight is gratis te bezoeken voor ondernemers en entreetickets kunnen via de website worden geregistreerd. Parkeren bij het Autotron is gratis. Ga voor een overzicht van de deelnemers, algemene en praktische informatie naar: www.spotlight-event.nl .