SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Weer veel leuke nieuwe producten van Smart!

AdvertorialNieuwsbrief.jpg
26 augustus 2022

SmartGames_SG-041_Peek-A-Zoo_lifestyle-shot_56ad36.jpgSmart verrast de consument dit najaar weer met diverse leuke producten binnen de verschillende submerken. Zo komt SmartGames met Peek-a-Zoo, een leerzaam spel waarbij zoo-dieren graag verstoppertje spelen. Kun jij ze vinden? SmartMax introduceert voor de jongsten My First Wobbly Cars, met magnetische autootjes. En met de Pinball Machine van Smartivity bouw je je eigen, houten flipperkast. Hoe leuk is dat!

Peek-a-Zoo van SmartGamesSmartGames_SG-041_Peek-A-Zoo_product-shot_554b27.jpg

Deze zoo-dieren spelen graag verstoppertje! Kan jij spotten waar deze ondeugende dieren zich verbergen? Kies een uitdaging en probeer de blokken te stapelen zoals op de speelkaart. Oefen taal en leer over kleuren, dieren en ruimtelijke concepten zoals op en onder, of in en uit. Dit leerzame spel is gemaakt uit kwalitatief, duurzaam karton en is makkelijk op te bergen en overal met je mee te nemen. 
Klik hier voor meer info en bekijk hier de video.SmartMax_SMX-233_My-First-Wobbly-Cars_product-packaging_b43f65.jpg

SmartMax_SMX-233_My-First-Wobbly-Cars_product-shot_a40bd4.jpg

My First Wobbly Cars van SmartMax

Ga op een hobbeldebobbel avontuur met deze magnetische autootjes! Maak je eigen wiebeltrein en trek hem voort. Mix je autootjes met de metalen ballen en creëer verschillende, wiebelende combinaties. Of gebruik het trekkoord als vishengel! 
Klik hier voor meer info en bekijk hier de video.


Pinball Machine van SmartivitySmartivity_STY-303_Pinball-Machine_product-packaging_34c5a4.jpg

Word een pinball wizard! Bouw je eigen functionerende, houten flipperkast! Volg de stap-vSmartivity_STY-303_Pinball-Machine_product-shot_192b96.jpgoor-stap instructies. Klaar met bouwen? Lanceer de knikker en gebruik de flippers om hem in het spel te houden. Kunnen je vrienden jouw hoge score verslaan? Leer alles over hefbomen en energie- en momentumoverdracht. 
Bekijk hier de video.