SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Heel veel speelgoed op Spotlight! De leukste vakbeurs van Nederland

8 september 2022logo spotlight.png

Op 18, 19 en 20 september wordt de najaarseditie van Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. De vakbeurs voor kids, stationery, gifts & gadgets en party! staat bekend als dé plek om gemoedelijk en in een persoonlijke sfeer te kijken, te ontmoeten en inkopen te doen.

FV_20210919 Spotlight009 - kopie.JPGBeursvloer vol!
De najaarseditie van Spotlight is helemaal vol! Alle stands worden bezet door enthousiaste exposanten die klaarstaan om je te begroeten en te inspireren. Als je op zoek bent naar nieuwe producten, collecties en trends voor je winkel, dan is een bezoek aan Spotlight een must! Tijdens drie beursdagen word je verrast met een breed aanbod binnen de segmenten, die elkaar perfect aanvullen en versterken. Spotlight biedt kansen en mogelijkheden voor ondernemers!

Nieuwkomers
Er zijn deze editie veel nieuwe exposanten te vinden op de beursvloer, zoals Lily Lab met o.a. schattige babyknuffels en speelkleden en Toynamics met innovatief en uniek speelgoed.FV_20210919 Spotlight402.JPG En wat dacht je van Feestbeest-kids, met dé hipste mix and match sieraden voor meisjes én jongens. Met Slot Sofenstein bied je dromers, doeners en denkers urenlang lees- en speelplezier en bij Bresser Junior vind je alles om jonge nieuwsgierige kids te laten onderzoeken en ontdekken wat er om ons heen leeft en beweegt.

Duurzame productenKingspoint Toys an Gifts 2 Spotlight sept 21.JPG
Duurzaamheid is een belangrijk aspect in de collectie van veel exposanten die op Spotlight staan. Dit uit zich in het gebruik van duurzame of recyclebare producten en verpakkingen. Van der Meulen biedt met de Recycle Me boxen knutselplezier met verpakkingen die je anders weggooit. Bij Kingspoint Toys & Gifts wordt duurzaam spelen ook steeds belangrijker, met o.a. spellen en puzzels met bewuste thema’s en een herschrijfbaar notitieboek. 

Duurzaam staat hoog op de agenda! Kom naar Spotlight en ontdek merken en producten die ecologisch vervaardigd zijn en/of verpakt worden met gerecycled materiaal, zoals Andreu Toys van OKU Goed Spelen. En ontdek meer over concepten die de CO2 uitstoot van hun producten compenseren bij Aardkaart en Categorie1.

Spotlight: de moeite waardFV_20210919 Spotlight516.JPG
Een bezoek aan Spotlight is de moeite waard! Zelf bekijken, aanraken en ervaren van producten is nog steeds van toegevoegde waarde in een wereld waarin veel digitaal wordt gedaan. Een product op waarde schatten en bepalen of het aan je wensen voldoet of in je collectie past is belangrijk; je weet wat je ontvangt en verkoopt. Ook is het persoonlijke aspect van een vakbeurs waardevol; weten met wie je zaken doet is prettig en verlaagt de drempel om afspraken te maken en contact te zoeken.

De exposantenHotgames Spotlight sept 21.JPG
Op Spotlight tref je een bomvolle beursvloer! Een aantal van de exposanten die klaar staan om je te inspireren, informeren en ontmoeten zijn DAM B.V., Vadobag, Mertex, NICI, Van Dijk Toys, Waloka, beLONG, Kidzpiration, Thimble Toys, HOT Sports & Toys, Plantoys, Boosterbox, Bigjigs, Smart Games, Studio Pets, Puppy Toys & Games en Het Muizenhuis. Een volledig overzicht van de exposanten vind je op de website van Spotlight www.spotlight-event.nl .

Je bent welkom!FV_20210919 Spotlight139.JPG
Spotlight is gratis te bezoeken voor ondernemers. Entreetickets kunnen via de website worden geregistreerd. Parkeren bij het Autotron is gratis en ook wordt er deze editie weer gratis koffie en thee aangeboden door de exposanten en organisatie van Spotlight. Meer informatie en aanmelden kan via www.spotlight-event.nl .