SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Toy Centrum Drachten nu eerste, volledige Lobbes.nl winkel

29 september 2022lobbes afb 2.jpg

Afgelopen zaterdag 24 september is met een feestelijke heropening Toy Centrum Drachten officieel omgedoopt tot Lobbes Drachten. Deze verandering markeert een bijzonder punt in de ontwikkeling van online speelgoedwinkel Lobbes.nl, omdat het de eerste winkel is die volledig onder de Lobbes-merknaam gevoerd gaat worden.

Bij de foto: Yvonne Lobbes (links) en Ellen van Slooten staan klaar om de winkel te openen.

Yvonne Lobbes ligt de ontwikkeling toe: “Drie jaar geleden introduceerden we het concept ‘Samen met Lobbes.nl’. Met deze nieuwe stap zien we een mooie kans om, naast de succesvolle samenwerkingen, ook zelf in de winkelstraat aanwezig te zijn. De mogelijkheid om in de winkel de service te ervaren die je van Lobbes.nl kent én tegelijkertijd te kunnen kiezen uit de unieke artikelen uit onze webshop, maakt het voor de klant extra interessant om eens langs te komen.”

Winkeleigenaar Ellen van Slooten vertelt dat verder gaan onder de Lobbes.nl-naam o.a. betekent dat er een magazijn met ruim 25.000 verschillende artikelen aan de winkel wordt gekoppeld. “De service van Lobbes.nl wordt als ‘uitstekend’ beoordeeld. Met de naamswijziging kunnen we deze nog sterker neerzetten. We verwachten daarnaast dat het landelijk bekende merk ons helpt verder te groeien in de regio, omdat mensen hun speelgoed zonder verzendkosten bij ons af kunnen halen.”

Online speelgoedwinkel Lobbes.nl bestaat ruim 30 jaar en biedt inmiddels ruim 25.000 verschillende artikelen.