SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

200e Amscan BalloonTower geplaatst

28 november 2022amscan.jpg

Afgelopen maand bereikte Amscan in Nederland een mijlpaal door alweer de 200e BalloonTower te plaatsen. Alex Visscher van Boekhandel Kees was de gelukkige en hij ontving uit handen van Patrick Vader, salesmanager Benelux, een cheque van € 200,-, vrij te besteden in de webshop van Amscan.

Het succes van de BalloonTower is eenvoudig te verklaren. De consument is steeds meer op zoek naar nieuwe innovatieve producten die net dat beetje extra hebben. Amscan komt met een grote diversiteit aan folieballonnen tegemoet aan die wens. Daarnaast zorgt de aantrekkelijke productpresentatie (impulsaankoop) voor een grote aantrekkingskracht van de klant. Ook wordt het assortiment up-to-date gehouden door de afwisseling in trends en sterke licenties. Voor ondernemers is de hoge winstmarge zeker een factor van belang.

Amscan’s BalloonTower is een unieke retailoplossing om folieballonnen effectief te presenteren op de winkelvloer. De tower wordt als een compleet en zorgeloos te installeren pakket geleverd, waardoor het direct verkoopklaar is! Een heliumfles is vergrendeld en veilig bevestigd in de display. Voor meer informatie: patrick.vader@amscan-europe.com of www.amscan-europe.com .