SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Boosterbox gaat Outsmarted distribueren

Advertorialnieuwsbrief.jpg
28 november 2022

Boosterbox gaat Outsmarted in de Benelux verkopen en distribueren. Outsmarted is het interactieve ‘trivia’ bordspel met gratis app en met meer dan 6500 actuele vragen. Outsmarted heeft zich inmiddels in het VK bewezen gezien de ruim 100.000 stuks die daar verkocht zijn. Ook Australië en Canada hebben een goede lancering doorgemaakt en de reviews zijn erg goed. Nu is de Benelux aan de beurt!

OutsmartePic14.pngd is het interactieve ‘trivia’ bordspel met gratis app en met meer dan 6500 actuele vragen. Outsmarted combineert de sociale interactie van een traditioneel bordspel met de kracht van de nieuwste, digitale technologie waarmee een zeer opwindende en meeslepende bordspelervaring wordt gecreëerd. Vragen worden verrijkt met beeld en geluid door gebruik van tablet, laptop of mobiele telefoon. In de doos zitten speelfiguren van zes genieën: Amelia Earhart, Da Vinci, Cleopatra, Einstein, Carver en Shakespeare. Doel van het spel: de eerste speler die alle zes Ringvragen goed beantwoordt, wint!

BoosterboxSmart.JPG heeft de afgelopen periode tijdens spellenbeurzen Outsmarted met consumenten gespeeld en de reacties waren zeer positief. Wat spelers (meestal gezinnen) het meest waarderen, is dat je het spel tegelijkertijd met het hele gezin kunt spelen. Dus met volwassenen, tieners en kinderen (8+). Ieder krijgt de vragen op zijn niveau zodat de kansen gelijk zijn. Door digitalisering zijn en blijven de vragen actueel. De app is heel makkelijk in gebruik en je kunt zelfs je tante in Zeewolde op afstand mee laten spelen in het spel.

Boosterbox heeft de Nederlandse versie waarin ook Vlaamse vragen verwerkt zijn, speciaal voor de Benelux. Voor de marketing/promotie van Outsmarted werkt Boosterbox samen met influencers die meer dan 70.000 volgers hebben. Tevens is er een social media-campagne opgestart op Facebook en Instagram.

Meer weten? Kijk eens op www.outsmarted.nl, of stel uw vraag via info@boosterbox.nl.