SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Direct Sourcing Toys & Games in Amsterdam

29 december 2022direct sourcing.jpg

ETAI, de organisator van de Deauville Preshow, heeft de organisatie aangekondigd van de allereerste Direct Sourcing Toys & Games. Dit event staat volgend jaar van 10 tot en met 12 oktober in de planning en de locatie is het Hilton hotel op Amsterdam-Schiphol.

Het event wordt speciaal voor F.O.B. en voor private labels opgezet. Van tevoren afgesproken meetings worden in privé showrooms in het Hilton gehouden.

De organisatie speelt met Direct Sourcing Toys & Games in op de (mede door corona) veranderde inkoopgewoontes. Krappere budgetten, stijgende reiskosten, minder willen reizen vanwege CO2 en meer focus op online vergaderen, hebben het inkoopproces in korte tijd aanzienlijk veranderd. 

ETAI verwacht dat meer dan vijftig internationaal opererende leveranciers, fabrikanten en tussenpersonen deelnemen aan Direct Sourcing Toys & Games. De doelgroep bestaat uit meer dan 150 F.O.B. en private label inkopers van grote retailers. Wilt u als exposant deelnemen? Neem dan contact op met Fabienne Taylor, fabienne.taylor@infopro-digital.com. Wilt u als inkoper naar Direct Sourcing Toys & Games, neem dan contact op met Emilie Ragoin, emlie.ragoin@infopro-digital.com.