SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Kom en bezoek ons éindelijk weer in Nürnberg!

AdvertorialSelecta blok.jpg
23 januari 2023

Na twee jaar is het éindelijk zover, we kunnen elkaar weer ontmoeten op de Spielwarenmesse Nürnberg! Dit jaar zijn we uiteraard te vinden op onze eigen stand van Tactic, hal 10.1 C16. Daarnaast verwelkomen we je ook graag op de stands van onze distributiemerken Geomag, Kosmos, Bontempi, Lena, Alexander Toys en Larsen.

We staan natuurlijk allemaal te popelen om elkaar weer te ontmoeten op de Spielwarenmesse in Nürnberg. Zo kunnen wij ook niet wachten om jullie weer te verwelkomen in onze stand. Met ons moederbedrijf Tactic zijn we te vinden in hal 10.1 C16. Hier staan alle noviteiten van Tactic en Lumo Stars voor je klaar. Oftewel een wereld aan spellen voor jong tot oud en de liefste knuffels die je door hun grote glinsterende ogen haast niet kunt weerstaan. Naast onze eigen merken zijn ook zes van onze distributiemerken op de beurs aanwezig en ook op deze stands ben je van harte welkom.

selecta header.jpg

Geomag
Indien jij je in de wereld van magnetisme wilt wanen, nodigen we je graag uit op de stand van Geomag. Deze is te vinden in hal 4 E17. Geomag heeft de afgelopen paar jaar flink geïnvesteerd om het klassieke, magnetische constructiespeelgoed te verduurzamen. Dit heeft geresulteerd in 100% gerecycled plastic en maakt het product nóg mooier doordat kwaliteit en duurzaamheid samenkomen.

Kosmos
Laat je verrassen door alles wat er natuurkundig mogelijk is op de stand van Kosmos. Alle wetenschappelijke sets zijn zeer educatief en van hoogwaardige kwaliteit. Voor het ontdekken van de wetenschappelijke sets van Kosmos, zien we je graag in hal 10.0 G02.

Bontempi
In hal 4 D40 is de stand van ons distributiemerk Bontempi te vinden. Neem gerust je dansschoenen mee, want Bontempi heeft alles te bieden op het gebied van muzikaal speelgoed. Gitaren, microfoons, keyboards en veel meer.

Alexander Toys
Onlangs werden we door de vakjury van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar als winnaar verkozen met ons product Origami 3D Peacock van Alexander Toys. Niet alleen in Nederland vielen we in de prijzen, maar ook in België wonnen we de Toys of the Year award. Wil je de Origami-lijn en nog veel meer in het echt bewonderen? Kom dan langs in hal 4 F54.

Simm Spielwaren
Grote voertuigen, kleine voertuigen, creatief en houten puzzels. Je vindt het allemaal in de stand van Simm Spielwaren, beter bekend als Lena. En dit is nog niet alles, want het assortiment van Lena is gigantisch groot. Uiteraard is een groot merk zoals Lena ook op de beurs te vinden en wel in hal 12 P10.

Larsen
Als laatste verwelkomen we je ook graag op de stand van Larsen. Deze stand kan je vinden in hal 10.0 B04. Larsen biedt een grote variatie aan inlegpuzzels en staat vooral bekend om de educatieve puzzels zoals de kaart van Nederland, Europa, leren lezen en nog veel meer.

Ben je niet in de gelegenheid om de Spielwarenmesse in Nürnberg te bezoeken? De deur van onze showroom in Deventer staat altijd voor je open. Ook hier vertellen we je graag welke noviteiten we hebben van onze verschillende merken en natuurlijk kunnen we je precies vertellen welke items je in 2023 zeker niet mag missen.

Om direct een afspraak te maken op van één van onze stands of bij ons in de showroom, kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of neem contact op met ons kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 486 2350 of per mail marketing@selectatoys.com.

Zien we elkaar gauw!?
selecta footer.jpg