SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Op vakbeurs Spotlight: Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed

Advertorialspotlight logo voor nieuwsbrief.png
23 januari 2023

Op 5, 6 en 7 maart 2023 beleeft Spotlight haar 8e editie. De vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party wordt wederom georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. Als vanouds is er op Spotlight veel aanbod van speelgoed te vinden voor kinderen in alle leeftijdscategorieën.

Vakbespotlight bezoekers.jpgurs achterhaald concept?spotlight 1.jpg
Allesbehalve! Een vakbeurs is een uitgelezen moment om op de hoogte te blijven van het aanbod in je vakgebied. Als ondernemer is het belangrijk om trends te volgen, om te weten wat er te koop is. Maar vooral het bekijken, in de hand houden en beoordelen op belangrijke kenmerken als kwaliteit in verhouding tot de prijs zijn van belang om te bepalen of een merk, collectie of product past bij je aanbod en klanten. Dat is de meerwaarde van een vakbeurs.

Contact is belangrijk
Tijdens Spotlight maak je kennis met de exposanten en informeren ze je graag over de kenmerken en bijzonderheden van hun aanbod en onderneming. Naast het beoordelen van een product is persoonlijk contact met de leverancier van belang. Als een leverancier en retailer elkaar goed kennen, dan heeft dat zo zijn voordelen. Je weet waar je aan toe bent op het gebied van service, producten, levertijd, garantie en prijs. Andersom mag je verwachten dat je leverancier weet wat jij belangrijk vindt en welk publiek je winkel bezoekt. Met een proactieve leverancier verzeker je jezelf altijd van het juiste aanbod op het juiste moment met de juiste condities. Welke retailer wil dat nou niet?

Spellenpleinspotlight 3.jpg
Spellen maken een groot deel uit van het aanbod van speelgoed- en hobbywinkels, giftshops, conceptstores en boekhandels. Het aanbod van spellen is enorm in alle leeftijdscategorieën, van baby tot volwassene. Bovendien worden er regelmatig nieuwe spellen op de markt gebracht. Het kan lastig zijn om goed te beoordelen welke spellen voor jouw klanten het meest interessant zijn. Daarom slaan een aantal exposanten de handen ineen en werken samen op het ‘spellenplein’. Hier kun je de spellen bekijken en beoordelen, informatie inwinnen over de bijzonderheden en bepalen of het interessant is voor je klanten. Zelf uitproberen? Natuurlijk!

Nieuwe exposantenspotlight 2.jpg
Tijdens de voorjaarseditie van Spotlight zijn er veel nieuwe exposanten te vinden op de beursvloer op het gebied van speelgoed en gifts. Daarnaast is door een samenwerking met Libris Blz. het aanbod van wenskaarten en stationery flink uitgebreid. Boeken, schrijfwaren en wenskaarten zijn al interessant voor kids vanaf een jonge leeftijd. Van hebbedingetjes tot serieuze leesboeken, van puzzelboekjes tot wenskaarten voor iedere gelegenheid, van een vast aanbod tot impulsaankopen; op Spotlight ontdek je waarmee je je aanbod kunt uitbreiden of aanvullen. Doe er je voordeel mee en verras je klanten!

Voor meer informatie over Spotlight en aanmelden ga je naar www.spotlight-event.nl . Hier vind je ook een lijst van exposanten. Een bezoek aan Spotlight is gratis voor ondernemers. Tot ziens op Spotlight!

Spotlight
vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party
Datum: 5, 6 en 7 maart 2023
Locatie: Autotron, Rosmalen
Aanmelden: https://registratie.spotlight-event.nl