SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

ToyChamp zet groeiambities kracht bij met opening van 34ste belevingswinkel in Emmen

16 februari 2023ToyChamp logo.jpg

ToyChamp opent in juni een gloednieuwe winkel aan het Noorderplein 90 te Emmen (boven Mediamarkt). Momenteel telt het succesvolle ToyChamp 33 filialen, waarvan negen in België en vierentwintig in Nederland. De vestiging in Emmen wordt al de 34ste ToyChamp winkel.

Toychamp winkel 2.jpgDeze meet maar liefst 2.00ToyChamp winkel 1.jpg0m² en net zoals bij andere filialen worden ook hier beleving en fantasie met hoofdletters geschreven. Kinderen wanen zich in verschillende droomwerelden. Zo zijn er onder andere grote shop-in-shops van LEGO, Sylvanian Families, Baby Born, Squishmallows en Schleich. Voor het feestelijke openingsweekend bezoekt winkelmascotte Champy, samen met zijn circus-entourage, de winkel in Emmen en wordt de winkel tot een heus circus vol verrassingen omgetoverd. ToyChamp winkel 3.jpgMet meet & greets, activiteiten en productdemonstraties. Verder kunnen bezoekers tijdens het openingsweekend profiteren van exclusieve acties en speciale aanbiedingen.

“Onze missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, inspireren in onze megagrote magische winkels, met een zeer ruim assortiment. Wij maken kinderdromen waar…”, stelt CEO Koen Nolmans.