SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Wisseling van de wacht Selecta Spel & Hobby BV en OKU Goed Spelen

16 februari 2023Michael Brandt.jpg

Met ingang van 1 februari is Jurgen van Dijk, na elf jaar Country Manager Benelux te zijn geweest, vertrokken bij Selecta Spel & Hobby B.V. / Tactic Games Oy. Hij wordt opgevolgd door Michael Brandt, die voor de meeste mensen een bekend gezicht uit de speelgoedbranche is.

“Na twee jaar uit de branche te zijn geweest, is het me een groot genoegen om weer terug te zijn. Zoals ik eerder zei: eens in het speelgoed, altijd in het speelgoed. Ik ben dankbaar om dit samen met het team Selecta te mogen doen en samen de volgende successen voor Selecta, Tactic en alle exclusieve distributiemerken te mogen behalen”, aldus Michael Brandt. Jurgen van Dijk.jpg

Jurgen van Dijk vertrekt naar OKU Goed Spelen waarvan hij mede-eigenaar is geworden. Peter de Vries blijft als de andere mede-eigenaar op de achtergrond betrokken bij het bedrijf dat zijn vader Frits de Vries 40 jaar geleden oprichtte als antwoord op de veranderde marktomstandigheden. Tot de zomer zal Peter de Vries voor OKU een aantal projecten gaan uitvoeren. 

“Met zijn frisse energie, professionele visie, resultaatgerichte strategie en commitment is OKU bij Jurgen van Dijk in goede handen”, aldus Peter de Vries. “Ik wens hem veel succes toe bij het realiseren van zijn plannen, maar vooral veel plezier bij het verwezenlijken van zijn grote droom. Ik heb er alle vertrouwen in dat Jurgen, samen met Karlijn Loeffen en Mirjam van der Wees, een passend antwoord heeft op de veranderende marktomstandigheden om OKU bestaansrecht te geven voor nog eens 40 jaar.”