SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

BiOBUDDi komt met kleine bouwstenen

20 maart 2023Biobuddi afb 2.jpg

Het Nederlandse BiOBUDDi gaat vanaf april ook de kleine bouwstenen uitleveren, onder de naam Creations. Deze blokken waren al eerder aangekondigd, maar omdat ze nog niet aan de hoge kwaliteitseisen van BiOBUDDi voldeden, werd de introductie uitgesteld. De bouwstenen van BiOBUDDi zijn gemaakt van ‘biobased’ grondstoffen, zijn voor 100% te recyclen en worden CO2 neutraal gemaakt in ons eigen land. De kleinere bouwstenen zijn compatible met die van Lego.

Biobuddi afb 1.jpgBinnen Creations zijn drie sets leverbaar met elk vijfhonderd bouwstenen, die in een milieuvriendelijke verpakking zitten. Dat zijn Animal Adventure, E-Vehicle en Dinosaur World. Sommige onderdelen hebben ook een glow-in-the-dark effect.

Een andere nieuwe serie van BiOBUDDi is Sealife. Daarvan zijn twee sets verkrijgbaar - Crab and Turtle en Underwater Adventure - met daarin zowel kleine als grote bouwstenen.

Met Creations voegt BiOBUDDi weer een geheel nieuw hoofdstuk toe aan de unieke geschiedenis van het bedrijf. www.biobuddi.com.