SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Dé hit voor het najaar? Ravensburger lanceert Disney Lorcana

21 maart 2023Lorcana Trading Card game.png

In augustus lanceert Ravensburger Disney’s verzamelkaartenspel Lorcana. Het is voor de eerste keer dat Ravensburger met verzamelkaarten komt, met als artwork allerlei Disney-figuren die zich bewegen in een fantasiewereld. Het is dé introductie voor Ravensburger dit najaar. De spelopzet is dusdanig dat het voor zowel beginners als ervaren verzamelkaartspelers leuk, spannend en uitdagend is om Lorcana te spelen. Maar ook de vele Disneyfans en verzamelaars behoren tot de doelgroepen.

Disney LorcaLorcana starter deck.pngna: The First Chapter wordt hier in augustus (in het Engels) door Ravensburger uitgebracht. Eerst op 18 augustus bij de gespecialiseerde spellenwinkels, mét ‘organised play’, en op 1 september bij de algemene speelgoedwinkels.

Disney Lorcana: The First Chapter bevat meer dan 200 speelkaarten die verzameld kunnen worden met drie starterdecks, een giftset, boosterpacks en de ‘Illumineer’s Trove’.Deze laatste is de ultieme introductie met daarin acht boosterpacks, twee deckverpakkingen en een spelershandleiding, allemaal in een thematische opbergdoos. Lorcana Mickey.png

Om spelers nog meer onder te dompelen in de wereld van Disney Lorcana, zullen er bij de lancering ook thematische speelmatten, kaarthoezen, kaartendozen en kaartenportfolio’s beschikbaar zijn.

Ravensburger heeft veel geïnvesteerd in dit ambitieuze project en blijft dat de komende jaren ook doen. Houd Disney Lorcana dus goed in de gaten!