SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Marc Dorsman nieuwe Country Manager Selecta Spel & Hobby BV

23 maart 2023Marc Dorsman.jpg

Vanaf 3 april is Marc Dorsman de nieuwe Country Manager van Selecta Spel & Hobby BV in Deventer. Dorsman volgt Jurgen van Dijk op die de afgelopen zeven jaar Country Manager was en per 1 februari zijn eigen weg volgt. Vanaf de beurs in Neurenberg nam Michael Brandt de leiding van het team op zich gedurende de overgangsperiode. Hij blijft Selecta helpen als interim business development manager.

Dorsman heeft veel retailervaring in de Benelux waar hij de afgelopen vijftien jaar leidinggevende (sales)functies had bij onder meer Identity Games, Hasbro, Mattel, Bic en RedBull. Met zowel Dorsman als Brandt aan boord is het Selecta-team veel sterker. En met de gecombineerde ervaring en toewijding van het hele Selecta-team is men er in Deventer van overtuigd dat er een mooie toekomst in de Benelux in het verschiet ligt.

Selecta Spel & Hobby BV is onderdeel van het Finse Tactic Games Oy. Naast vele puzzels, bordspellen en buitenspellen zoals Mölkky en Kubb, zijn de merken van Tactic en Selecta voor de Benelux onder meer Lumo Stars, Lena, Kosmos, Larsen en Castorland.