SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Nieuw van SmartGames en SmartMax

AdvertorialSmartmax my first pirates.jpgSmart Games Safari Park 2.jpg
23 maart 2023

SmartGames blinkt uit in puzzelspellen voor één of twee spelers. Voor kinderen vanaf drie jaar is Safari Park Jr. nieuw. Met de SmartMax-producten kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van het magnetisme verkennen. In 2023 worden drie nieuwe producten aan deze collectie toegevoegd, geschikt voor kinderen van 1-5 jaar, waaronder My First Pirates.

SmartGames, Safari Park Jr.

Smart Games Safari Park.jpg3, 2, 1, smile! Deze safaridieren poseren graag voor jouw camera! Krijg jij de dieren in de perfecte fotopositie? Vergeet niet dat de leeuw niet van water houdt, de olifant niet over de rotsen kan klimmen en giraffen te groot zijn om onder de bomen te wandelen. Een 2-in-1 leerspel voor kleuters: puzzel of speel en laat je fantasie de vrije loop. Leer vormen en concepten zoals links, rechts, op, onder en achter kennen. Sorteer vormen en volg het pad. Klik hier voor meer informatie

SmartMax My First Pirates

My first pirates.jpgSchip ahoy kleine maatjes! Alle trossen los voor een echt piratenfeest! Wiebel mee aan dek van het piratenschip of ga op schattenjacht op een verlaten eiland. De metalen speeldoos is zowel een speelterrein als een opbergdoos voor de onderdelen. Ontdek de magnetische magie van deze speelset in handige reisverpakking. Deze set kan gecombineerd worden met alle andere SmartMax-sets en oefent de fijne motorieke vaardigheden, balans en fantasie! Klik hier voor meer informatie.