SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

OKU Goed Spelen opnieuw geladen

21 maart 2023Oku team.jpg

Met ingang van 1 februari is Jurgen van Dijk (32) vertrokken bij Selecta Spel & Hobby B.V. om zijn grote droom na te jagen: zelfstandig ondernemer worden. Die kans deed zich voor toen hij vorig najaar vernam dat OKU Goed Spelen een overnamekandidaat zocht.

Dit bedrijf heeft de laatste jaren ‘een jasje uit gedaan’ en Van Dijk gaat de uitdaging aan om het opnieuw te laden met interessante nieuwe merken, waaronder Geomag, Bontempi, Ministeck, Alexander Toys, Science4You, Barbo Toys en My First Nici. Daarnaast heeft OKU Goed Spelen nog steeds Primo (o.a. vingerverf, krijt) en Le Toy Van (houten speelgoed) in de portfolio én treedt het op als distributeur van Siku.

Inmiddels is het kantoor van OKU Goed Spelen verhuisd naar Dronten én is de distributie van goederen naar Deventer verplaatst. 

Het team van OKU Goed Spelen is intact gebleven en bestaat uit Mirjam van der Wees (verkoop binnendienst, links op de foto) en Karlijn Loeffen (verkoop buitendienst, rechts op de foto). Voor op kantoor en voor de verkoop in België worden nog mensen gezocht, tevens gaat Aad de Waard als consultant voor OKU Goed Spelen werken. Peter de Vries, de andere (mede)eigenaar, blijft op de achtergrond betrokken bij het bedrijf dat zijn vader 40 jaar geleden oprichtte en gaat Van Dijk ondersteunen bij automatiseringsprojecten. www.oku.nl