SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer (0348) 41 97 71.

Nieuwe spellen SmartGames!

Advertorialnieuwsbrief.jpg
30 mei 2023

Kan jij ‘outside the box’ denken? Verplaats dan de puzzelstukken één voor één totdat alle katten in een kartonnen doos terecht komen. Cats & Boxes is een puzzelspel voor jong én oud in een compact formaat. 

Hetzelfde, maar toch zo verschillend! Bij IQ Twins zijn er van elk puzzelstuk twee, voor dubbel zoveel puzzelplezier. Maar hoewel de puzzelstukken in elk paar hetzelfde lijken, zijn ze toch verschillend.

Cats & BoxesTemporary_SG-450_Cats-and-Boxes_product-shot_605dbc.jpg
Kan jij ‘outside the box’ denken? Verplaats dan de puzzelstukken één voor één totdat alle katten in een kartonnen doos terecht komen. Een puzzelspel voor jong én oud in een compact formaat, perrrrrrfect om overal mee naartoe te nemen! Met 60 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk, koop je zeker geen kat in de zak. Geschikt voor kids vanaf 7 jaar. Bekijk hier de video en ga hier naar de productpagina.

IQ TwinsTemporary_SG-306_IQ-Twins_product-packaging_26a9b7.jpg
Hetzelfde, maar toch zo verschillend! Bij IQ Twins zijn er van elk puzzelstuk twee, voor dubbel zoveel puzzelplezier. Maar hoewel de puzzelstukken in elk paar hetzelfde lijken, zijn ze toch verschillend. Het ene puzzelstuk moet je namelijk onder een hoek van 90° op het spelbord leggen, terwijl het andere stuk enkel onder een hoek van 45° past. Temporary_SG-306_IQ-Twins_product-shot_ffbabe.jpgDit IQ-spel in een handig reisformaat bevat 120 opdrachten van starter tot wizard en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Geschikt voor kids vanaf 7 jaar. Bekijk hier de video en ga hier naar de productpagina.